Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/05-12   -   Pressemeddelelse

Mega-outlet på jyllandsturne når til Aarhus i weekenden

Det omrejsende mode-outlet Trademark Fashion Outlet lander for første gang i Aarhus i weekenden 19.-20. maj i NRGi Park & Arena som led i arrangøren Expo-Groups jyllandsturné, og det sker med store succeser i baggagen fra så sent som i sidste uge: Trademark Fashion Outlet har nemlig nydt enorm stor popularitet og tilstrøm fra publikums side med op imod 10.000 besøgende i både Aabenraa og Aalborg, så forventningerne er sat højt til weekendens besøg i smilets by:

"Det er nu 4. gang vi har gæstet Aalborg, så vi begynder at mærke på besøgstallet, at nordjyderne rigtig har taget os til sig trods den store konkurrence. I Aarhus derimod har det stået helt stille på outlet-fronten indtil nu, så vi forventer allerede fra start en stort tilslutningen fra Aarhusianerne, der alt for længe har manglet et kvalitets-outlet som vores" udtaler Johan Fridolin Skak-Nielsen, Salgsleder i Expo-Group, der estimerer et fremmøde på op imod 11.000 besøgende.

Med sig i slipstrømmen baner Trademark Fashion Outlet vej for flere end 50 udstillere, der alle garanterer 30-80% på modevarer, og udvalget synes stort og varieret: Fra mærker som MbyM, VILA, Second Female og St. Tropez i den feminine ende over sportsmærker som Adidas og Hummel til det mere maskuline segment præget af navne som Gabba, G-star, Mads Nørgaard og Ralph Lauren. Og selvom Trademark Fashion Outlet henvender sig til både kvinder og mænd, er der denne gang tænkt en ekstra tanke i retningen af pigerne med gratis magasiner fra Costume og Woman til alle besøgende:

"Vi ved jo at kvinderne gerne vil have inspiration, når de er ude og shoppe, så det er der selvfølgelig også tænkt på" slutter Johan Fridolin Skak-Nielsen.

Trademark Fashion Outlet har åbent fra 10 til 16 i NRGi Park & Arena, lørdag 19. og søndag 20. maj. For mere information se www.trademarkoutlet.dk. For andre forespørgsler bedes kontakt henstillet.

Billeder


Pressekontakt


Firma

Trademark Fashion Outlet
Studiestræde 7A
1455 København K, Danmark

  +45 42 42 75 80
  +45 42 42 75 80

http://trademarkfashionoutlet.com/tfo6/

Modtag nyheder fra Trademark Fashion Outlet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire