Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/08-08   -   Pressemeddelelse

Gratis ordbøger til alle

Det koster hurtigt kassen at starte på en uddannelse eller et nyt skoleår, når der skal indkøbes nye bøger. Men www.gratisordbog.dk har løsningen!

I disse dage starter flere tusinde elever i folkeskolerne et nyt skoleår, og studerende tager hul på et nyt liv på en ungdomsuddannelse eller et videregående studium. Alle disse unge står overfor at skulle bruge flere tusinde kroner på at købe ordbøger, men nu har de alle et gratis alternativ på www.gratisordbog.dk.

Hjemmesiden Gratisordbog.dk har samlet alle de gratis ordbøger, som man kan tilgå online. Dette er f.eks. den danske retskrivningsordbog, dansk fremmedordbog, den store engelsk/engelsk ordbog fra Cambridge University, Websters engelske ordbog med ordenes udtale, flere leksika og meget mere. Alt sammen en række ordbøger, som tilsammen ville have kostet den enkelte elev eller studerende flere tusinde kroner. Men spar på de surt optjente sommerjobs penge eller den spinkle SU og benyt www.gratisordbog.dk - her bliver du hjulpet godt på vej uden at skulle slippe en krone!


Relevant information

http://www.gratisordbog.dk


Pressekontakt


Firma

HiT Media ApS
HC. Andersensvej 14, 2. tv.
9000 Aalborg, Danmark

  61308861
  61308861

http://www.hitmedia.dk

Modtag nyheder fra HiT Media ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire