Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/07-18   -   Pressemeddelelse

Sexologiskolen åbner sin 4. Nordiske skole I Torshavn

I løbet af 2019, mere præcist d. 15. februar åbner Sexologiskolen, den Nordiske Sexologi- og Parterapiskole, sin 4. afdeling og skole, denne gang i Torshavn. Sexologiskolen har i dag, elever fra Færøerne, som læser på skolen i Århus og København. INTRO: Onsdag d. 25. juli kl. 19.00: Lucas Debesargøta 8, Torshavn.

Pop Up-skole hver 3. år.
Skolen har i alt 7 uddannelser. Det er meningen at de to hoveduddannelser, Sexolog og Parterapeut, på hver 1 ½ år, skal køre på Færøerne hver 3. år. De Færøske elever har adgang til Specialistuddannelserne i København og Århus, på lige fod med de danske elever. Ud af de 13 moduler á 3 dage, ligger 5 moduler i Danmark, Århus/ København og de 8 moduler på Færøerne i Torshavn.

Optagelse – med fokus på det hele menneske.
Eleverne på Sexologiskolen, har forskellige baggrunde. Der er både dé som i forvejen arbejder med mennesker; læger, sygeplejesker, psykologer, psykologistuderende, lærere, pædagoger, psykoterapeuter, jordemødre, præster etc. Og der er dé, som har helt anden baggrund, men som føler det som et kald at arbejde med essentielle områder af et menneskets liv, som følelser relationer, psyke, intimitet etc.

Eleverne optages efter, at de er empatiske og balancerede mennesker. Har et godt hoved, så de kan læse pensum og være gode debattører i undervisningen – og endelig, at den motiverede ansøgning bærer præg af, at fokus ligger på et dybt ønske om, at lære disse to spændende og nødvendige fagområder, sexologi og parterapi – og at den kommende elev brænder for at hjælpe andre mennesker, individuelle såvel som par og familier!
Blandt underviserne på Sexologiskolen findes både læger, psykologer, jordemødre, psykoterapeuter, sexologer, parterapeuter, pædagoger etc.

Opstart 2019 og 2020.
Sexolog starter d. 15. februar 2019, og Parterapeut d. 14. februar 2020 Optagelse kører. Info/ ansøgningsskema: +45 26705577

Sexologiskolen og Yazmin Fox Eisen
Sexolog & Parterapeut, Yazmin Fox Eisen er født i 1968. Hun er indehaver og grundlægger af Sexologiskolen. Yazmin Fox er uddannet i almen- og klinisk sexologi og psykologi Gøteborg Universitet. Samt 2 uddannelser fra Skolen for Familieudvikling i København. Yazmin Fox har også en lang uddannelse indenfor yoga og meditation. Hun har i 2018 undervist og haft klienter i mere end 25 år!

Sexologiskolen, Nordens succesfulde Skole for Moderne og Nutidig Sexologi og Parterapi er grundlagt i 2009. Skolen kører i år sit 36. hold.

Pressekontakt

Yazmin Fox
Sexolog
  +45 2670 5577

Firma

Sexologiskolen
Gunløgsgade 1
2300 København S., Danmark

  +45 70 26 55 77

http://www.sexologiskolen.dk

Modtag nyheder fra Sexologiskolen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire