Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/10-09   -   Pressemeddelelse

Jylland får sin egen Sexologuddannelse

Fredag d. 30. oktober kommer Sexolog Yazmin Fox, der oprindelig stammer fra Jylland, til Århus for at introducere den nye Sexolog- og Parterapeutuddannelse, som starter til d. 5. marts 2010.

Uddannelsen tager udgangspunkt i det hele menneske, og indeholder såvel almen- og klinisk sexologi, på universitetsniveau, som relevant viden indenfor kost og helse, og Tao og Tantra - den gamle traditionelle viden indenfor østens sexologi.

Uddannelsen til Sexolog varer 2 år, med undervisning hver anden fredag i ulige uger, fra kl. 9.00 til 15.00. Uddannelsen til Parterapeut ligger i forlængelse af de 2 år, og varer 1 år.

Der er mere end 50 eksterne undervisere på de 2 + 1 år, fra hele Norden, såvel som Grækenland, Tyskland og USA.

Blandt underviserne kan nævnes: Docent Lars-Gösta Dahlø, leder af sexologiuddannelselserne på Gøteborg Universitet. Overlæge, psykiater og psykoterapeut birgit Dagmar Johansen, tidligere leder af Sexologisk Institut og sexologuddannelsen i Danmark, forfatter til adskillige danske evergreen sexologibøger.

Intro Århus nu på fredag: Radisson SAS, Margrethepladsen 1, Århus C. Tilmelding 2670 5577. Det er også muligt at lægge vejen forbi, og se om der er pladser!

Fredag d. 30.10.
Mandag d. 20.11.
Tirsdag d. 12.1.2010

Alle dage kl. 18.00-19.30.

Uddannelsen kører allerede i København med stor succes. Læs mere på www.sexologiskolen.dk el. www.studentum.dk

Der vil blive vist klip fra Yazmins dvd om Erotisk Tantra, udgivet af Substanz - og signeres dvdér.

Yazmin Fox er gift og har 2 børn. Hun er 41 år og født i Esbjerg 1968. Opvokset i Vejle, og har boet i København de sidste 20 år. Hun er uddannet Sexolog fra Gøteborg Universitet, Psykologisk fakultet, hvor hun i dag er gæstelærer, når hun altså ikke underviser på Sexologiskolen i København, nu også Århus.

Hendes måde at forene den nyeste forskning indenfor klinisk sexologi - med Østens visdom, giver en solid og helhedsorienteret indgang til et af menneskets skønneste, vigtigste og mest vitale livsområder - Seksualitet og Parforhold.

"Bliv uddannet til Sexolog og Parterapeut på Sexologiskolen, i et seriøst forum. Få en god og relevant uddannelse, med et højt fagligt niveau, som tager fat dér hver danskernes egentlige problemer ligger.
Hos os bliver du uddannet - ikke blot underholdt! "

Relevant information

http://www.sexologiskolen.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Sexologiskolen
Gunløgsgade 1
2300 København S., Danmark

  +45 70 26 55 77

http://www.sexologiskolen.dk

Modtag nyheder fra Sexologiskolen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire