Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/11-09   -   Pressemeddelelse

Jyllands første Sexologiskole åbner

Tirsdag d. 24. november kommer Sexolog Yazmin Fox til Århus og holder gratis intro om den nye Sexolog- og Parterapeutuddannelse, som starter til d. 5. marts 2010. Yazmin er født og opvokset i Jylland.

Uddannelsen tager udgangspunkt i det hele menneske, og indeholder såvel almen- og klinisk sexologi, på universitetsniveau, som relevant viden indenfor kost og helse, og Tao og Tantra - den gamle traditionelle viden indenfor østens sexologi.

Uddannelsen til Sexolog varer 2 år, med undervisning hver anden fredag i ulige uger, fra kl. 10.00 til 16.00. Uddannelsen til Parterapeut ligger i forlængelse af de 2 år, og varer 1 år.

Der er mere end 50 eksterne undervisere på de 2 + 1 år, fra hele Norden, såvel som Grækenland, Tyskland og USA.

Blandt underviserne kan nævnes: Docent Lars-Gøsta Dahlø, leder af sexologiuddannelselserne på Gøteborg Universitet. Overlæge, psykiater og psykoterapeut Birgit Dagmar Johansen, tidligere leder af Sexologisk Institut og sexologuddannelsen i Danmark, forfatter til adskillige danske evergreen sexologibøger. Thorbjörg Halfsteinsdottir, sygeplejerske, ernæringsterapeut og forfatter til bestsellereren "10 år yngre - på 10 uger". Margit Kyndal, Sexolog og Psykoterapeut, og mange flere.

Intro Århus tirsdag d. 24.11. kl. 19.00-21.00 på Kystvejen 5, 8000 Århus C. Tilmelding: info@sexologiskolen.dk el. 2670 5577.

Det er også muligt at lægge vejen forbi, og se om der er pladser!
Uddannelsen kører allerede i København med stor succes. Læs mere på www.sexologiskolen.dk el. www.studentum.dk

###

Yazmin Fox er gift og har 2 børn. Hun er 41 år og født i Esbjerg 1968. Opvokset i Vejle, og har boet i København de sidste 20 år. Yazmin er uddannet Sexolog fra Gøteborg Universitet, Psykologisk fakultet, hvor hun i dag er gæstelærer, når hun ikke underviser på Sexologiskolen i København - og nu også Århus. Hendes måde at forene den nyeste forskning indenfor klinisk sexologi - med Østens visdom, giver en solid og helhedsorienteret indgang til et af menneskets skønneste, vigtigste og mest vitale livsområder - Seksualitet og Parforhold.



Relevant information

http://www.sexologiskolen.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Sexologiskolen
Gunløgsgade 1
2300 København S., Danmark

  +45 70 26 55 77

http://www.sexologiskolen.dk

Modtag nyheder fra Sexologiskolen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire