Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/03-11   -   Pressemeddelelse

Stigende interesse for en seriøs Sexologuddannelse

Sexologiskolen i Århus og København oplever i disse dage, en stor tilstrømning af nye elever, som ønsker at uddanne sig til Sexolog og/ eller Parterapeut.

Uddannelserne har et højt fagligt niveau og afsæt ind i sexologien og en etik, som appellerer til mange. Yazmin Katarina Fox Andersen, som i år har arbejdet indenfor sexologi i 20 år, er stifter af Sexologiskolen i København og Århus. Hun grundlagde skolen i 2009, og starter i år sit 6. Sexologhold.

Yazmin Fox er uddannet i almen- og klinisk sexologi på det psykologiske fakultet på Gøteborg Universitet, en 3 årig uddannelse og har her ud over igennem 7 år uddannet sig indenfor østens sexologi, tantra og tao.

Om succesen siger Yazmin Fox: "Jeg tror den store interesse omkring Sexologiskolens uddannelser skyldes, at det vi beskæftiger os med at lære vores elever er vel fundameteret i videnskab, moderne forskning, kombineret med visdom og erfaringsbaseret viden fra de gamle traditioner. Vores elever vil gerne have et helhedsindtryk af sexologi og en tilgang som inkluderer det hele menneske. Derfor har vi også mange spændende elever med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, sygeplejersker, psykologer, socialpædagoger, sosu-assistenter, handicapmedhjælpere, politibetjent, sælger, musikpædagog, kunstterapeut, psykoterapeut mm."

Endelig ligger Sexologiskolens fokus på at undervise frem for at underholde. Når man går på uddannelsen, er det for at uddanne sig til en kompetent Sexolog/ Parterapeut, der ved hvor danskernes problemer ligger, og hvordan de løfter opgaven. Der er plads til masser af kærlighed og nysgerrighed på uddannelsen, men de studerendes grænser bliver ikke overtrådt, ligesom der ingen seksuelle manifestationer er på holdene - det er "hjemmearbejde"

Vi optager fra 18 år og har pt. elever mellem 18 og 61 år. Vi vælger eleverne ud fra at de har en stærk motivation og en sund indgang til faget, et godt hoved, så de kan læse bøgerne, løse opgaverne undervejs og endelig hjertet på rette sted.

Yazmin K. Fox Andersen har i år 20 års jubilæum med arbejdet indenfor sexologi. Yazmin taler i år på WAS, Verdens Sexologi Kongressen i Glasgow 12.-16. juni.

Sexologiskolens uddannelser er nogle af de længste uddannelser, indenfor sexologi og parterapi, som man kan tage i Danmark og Yazmin er højt respekteret i faglige kredse for
hendes mange kompetencer.

KOM TIL INFO AFTEN OM EN SERIØS UDDANNELSE TIL SEXOLOG/PARTERAPEAUT

Tag et af dit livs vigtigste skridt.......
Vi glæder os til at se dig

INTRO TIL UUDANNELSEN og PRESSEMØDE I KØBENHAVN D.14.3. KL.19.00-21.30+

INTRO TIL UDDANNELSEN SAMT PRESSEMØDE I ÅRHUS D. 1.4. KL.19.30-21.00+

Uddannelsen til Parterapeut København. Start d. 27. maj.

Uddannelsen til Sexolog København. Start d. 14. september.

Uddannelsen til Sexolog Århus. Start d. 12. oktober.

Tilmelding info@sexologiskolen.dk
Mobil: 2670 5577
www.sexologiskolen.dk

Udtalelser fra de studerende på Sexologiskolen:

-Efter at have arbejdet med unge i en årrække, var det naturligt for mig at starte på Sexologi Skolen i København, med et stort ønske om at være bedre rustet i samtalen med den unge, der er ved at gøre sig sine første erfaringer med kærlighed, kæreste og sex. Studiet giver løbende input til min egen seksuelle og personlige udvikling, og stof til eftertanke i min rolle som; far, mand, pædagog, ven mm. Jeg er især glad for at vi kommer bredt rundt om seksualitet, og henter viden fra såvel det spirituelle samt den naturvidenskabslige verden.
Bjørn Andersen Samming

-Pædagog & underviser på SOPU København
Som enkvindeder har født ni børn, 7 drenge og 2 pige,er formand Pornofrit Miljø;sammenlagt harværet gift i 32 år( 20 med min nuværende);brændende elsker mand, børn og øvrige familie;har en stærk tro på Kristus;samt mange, mange andre ting.........
....er jeg måske ikke lige prototypen på en sexolog, hvis der overhovedet findes en sådan.
Jeg anser seksualitet som værende en naturlig, gavnlig og rigtig dejligdel af menneskets natur.
Jeg har valgt at uddanne mig til sexolog, fordi jeg ønskerat være en formidler afseksualitet og sex på en respektfuld, kærligog ikke mindstansvarlig måde. I et samfund, hvor der sker en enorm overseksualisering med risiko for atdet enkelte individhar svært ved både at finde, forholde sig tilog ikke mindst at sætte rammer for egen seksualitet, mener jeg det er vigtigt at nogentør blæsei basunen og sige:'Holdt! Der er noget, der er ved at gå den gale vej!'
Den basun vil jeg godt være med til at blæse i og få tingene sat i rette perspektiv, samtidig medat seksualitet og sex hyldes, æres og respekteres for det fine og vidundelige det i bund og grund er.
Den slags sexolog jeg ønsker at blive, er der kun en skole i Danmark der kan gøre mig til - og det er Sexologiskolen!!
Heidi Als Ringheim,
2. års studerende på Sexologiskolen

-Jeg er en svensk kvinna på 45 år
sökte rett lang tid efter en uddannelse hvor man ikke läste kun klinisk sexologi.
vi får med det hele og läser og löser opgaver på forskellige hvis vi möder intressanta föreläsare som får os att tänka og udvecklas på nytt sett.
Yazmin har meget stor viden og kan give den feedback man har brug för under uddannelsen. Hun har planlagt uddannelse sån att man har den tid man har brug för till sin litteratur att läse. Jeg föler jeg får en god start till att blive en sexolog!
og kommer att läsa vidare till parterapeut hos Yasmin!
Marie Grönberg
blivande sexolog
Yasmin Fox sexolog uddannelse

-Gitte Ørskov Daater/ Herning
Jeg har valgt Sexologiskolen frem for andre der tilbyder sexologisk uddannelse, da jeg ønsker en bredt funderet og holistisk uddannelse som sexolog. Disse krav får jeg til fulde indfriet hos Yasmin Fox På holdene er der en stor menneskelig mangfoldighed og aldersspredning, hvilket jeg sersom en stor fordel, for påuddannelsen kommer vimeget tæt på inderste kerner.
Anbefale denne skole? Helt sikkert og meget gerne!!
Karin Knudsen/ Århus

Hun viser mig alle dørene .. !

Der var ingen tvivl i mit valg af hvor jeg skulle tage min uddannelse som sexolog, da jeg læste Yazmin fox´s ideologi med hendes skole den lå mit hjerte så nær, ingen manifester, en uddannelse baseret på videnskab og det HELE menneske (krop og sjæl) ... med op til 40 gæstelære som kunne give mig et hav af redskaber jeg frit kunne plukke af ...til min egen ideologi. Og med respekten som hovedvægt til den enkelte elevs grænser som jeg mener, er grundlaget for at arbejde med mennesker, da man ikke kan påtvinge nogen noget men give redskaber til selv at tage skridtene ... Jeg er nu næsten 8 mdr ..henne i mit studie og er så taknemmelig for mit valg, som på ingen måde har skuffet mine forventninger !

-Freya Chalotte Holm.
Da jeg havde besluttet, at jeg ønskede at studere sexologi og parterapi, gik jeg på jagt på nettet. Da jeg så, hvadYazmin Fox og Sexologiskolen kunne tilbyde, vidste jeg, at her var det helt rigtige for mig: en bred, holistisk og alternativ uddannelse, med både Vestens kliniske viden, og i lige så høj grad Østens visdomme.
Efterhånden som uddannelsen er skredet frem, er jeg mere og mere sikker på, at mit valg er helt rigtig for mig. Tingene går op i en højere enhed, og passer som fod i hose til mig.
Nøgleordene må være: Holistisk, alternativ, gennemtænkt og helt fantastisk. Det er absolut de skønneste mennesker, der indtil nu har valgt at tage deres uddannelse hos Yazmin.
Freya Chalotte Holm.

Relevant information

http://www.sexologiskolen.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Sexologiskolen
Gunløgsgade 1
2300 København S., Danmark

  +45 70 26 55 77

http://www.sexologiskolen.dk

Modtag nyheder fra Sexologiskolen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire