Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/05-11   -   Pressemeddelelse

Ny Parterapeutuddannelse starter i København

Sexologiskolen danner rammen om helt ny uddannelse til Parterapeut - med fokus på det hele menneske. Uddannelsen har pt. optaget 12 elever, med stadig plads til flere. Uddannelsen starter fredag d. 27. maj, varer 2 år og er fordelt på 12 moduler á 3 hele dage, fredag-søndag. Der er åben for tilgang af nye elever frem til 2. modul d. 26. august. Eleverne på Sexologiskolen er mellem 18 og 61 år, og udvælges ud fra, at de er stærkt motivere, empatiske med et godt hoved. Blandt eleverne er både en psykolog, lærer, journalist, psykoterapeut, sygeplejerske, ernæringsterapeut, pædagog mm.

Den nye Parterapeutuddannelse tager udgangspunkt i det hele menneske, og inkluderer også viden om livsstil og meditation. Samtidig får eleverne et solidt terapeutisk fundament med moderne psykologi, psykoterapi og parterapi - og en vifte af Østens tantriske teknikker. Der er krav om egenterapi 1:1 undervejs, supervision og masser af øvelse med klienter.

Erotisk tantra er ifølge Parterapeut & Sexolog Yazmin Fox, et must for den moderne parterapeut. Tantra hjælper os til at leve i nuet, og være helt nærværende. En situation, som så mange par kæmper med.

Om faget udtaler hun: "Tidligere var det kun de akut kriseramte par, primært i sidste stadie af forholdet, som søgte hjælp hos eksperter. Nu er det alle samfundslag, par i alle aldre og forskellige livssituationer, som frivilligt søger hjælp og inspiration, i form af kurser, terapi og rådgivning. De går til parterapeuten med indstillingen vi vælger bevidst at gå til parterapi og viser hermed, at vi tager ansvar for vores forhold frem for vi kan ikke finde ud af det, derfor bliver vi nød til at søge hjælp.

Af de par, som lægger vejen forbi parterapeuten, kan hovedparten rubriceres i nedenstående grupper:

Vi kan inddele Moderne Parterapi i 3 grupper:

1. Gruppe er parret, hvor forholdet, som udgangspunkt er stærkt og sundt.
Parret som gerne vil lære mere, kommunikere bedre eller overkomme små tendenser, inden de vokser til problemer, som f.eks. i det forrige eksisterende forhold.

2. Gruppe er den gruppe, man oftest forbinder med parterapi.
Dårlig eller destruktiv kommunikation. Afbrudt intimitet. Ingen sex. Her skal terapeuten og parret på hårdt arbejde.

3. Gruppe repræsenterer parret som er på vej ud, hvor den ene part, eller begge, har erkendt, at forholdet er slut, og de behøver hjælp til at afslutte og få sagt farvel, på en så god og konstruktiv måde, som muligt. I efter-forløbet støttes en el. begge, i individuel terapi, til start på det nye liv, som single eller "enestående".

På Sexologiskolen i København og i Århus uddannes også Sexologer - med fokus på det hele menneske. Uddannelsen varer ligeledes 2 år, og uddannelsen er en succes. Sexologiskolen starter i år 6. hold af sexologer/ parterapeuter.
På Sexologiskolen underviser bl.a. psykoterapeut Mark Colclough, journalist Signe Wenneberg, forfatter til bogen "Lev Livet Selv" Docent Jars-Gösta Dahlø - Gøteborg Universitet, Chefjordemoder Dorte Taxbøl, forfatter, sygeplejerske og ernæringsterapeut Thorbjörg Hafsteinsdottir. Der er godt 40 lærere tilknyttet Sexologiskolen.

Læs mere om skolen på www.sexologiskolen.dk

Eller kom forbi og hør et foredrag af sexolog og parterapeut Yazmin Fox:
Intro til Parterapeut og Sexolog uddannelserne

Sexologiskolen København: Mandag d. 6. juni kl. 19.00-20.30
Sexologiskolen Århus: Tirsdag d. 7. Juni kl. 19.00-20.30

Sexologiskolen i København:
Gunløgsgade 1-3 Islands Brygge
2300 København S.

Sexologiskolen i Århus
Strandvejen 96
8000 Århus C.

YAZMIN FOX, Født 1968
Uddannet i almen- og klinisk sexologi (3 årig) Gøteborg Universitet, psykologisk fakultet, hvor hun i dag er gæstelærer.
Medlem af Svensk forening for sexologi. Bogvurderer og samarbejder med DPF, Dansk Psykologisk Forlag.
Uddannet i erotisk tantra, yoga, meditation og ayurveda igennem 8 år.
Instruktør og manuskriptforfatter til dvdén "Erotisk Tantra,

- din guide til et bedre sexliv".

Aktiv i medierne tv, radio, magasiner og ugeblade, sidst på netstationer som brevkasse-redaktør og områdeansvarlig for sex og samliv på sundhed.dk, n.dk, minmave.dk og mingraviditet.dk.

Stifter af Sexologiskolen, 2009.

Yazmin Fox taler i år på WAS
Verdens Sexologikongressen i Glasgow d. 12.-16. juni 2011.

Relevant information

http://www.sexologiskolen.dk


Pressekontakt


Firma

Sexologiskolen
Gunløgsgade 1
2300 København S., Danmark

  +45 70 26 55 77

http://www.sexologiskolen.dk

Modtag nyheder fra Sexologiskolen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire