Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/05-12   -   Pressemeddelelse

Læs til TantraSexolog på Sexologiskolen

Ny banebrydende specialeuddannelse på Sexologiskolen
Sexologiskolen København & Århus lancerer nu sin 3. uddannelse og 1. Specialeuddannelse, indenfor moderne sexologi. Uddannelsen bygger videre på helhedsprincippet, hvor der er fokus på det hele menneske og går i dybden med de tantriske teknikker. For at kunne læse til Tantra Sexolog skal man først være uddannet Sexolog, fra Sexologiskolen el. anden nordisk sexologskole. På den 1 årige overbygning lærer eleverne tantrayoga, erotisk tantra og specielle tantriske behandlingsformer. Skolen stiler efter, at man som elev efter endt uddannelse og eksamen, selv vil kunne undervise i og holde foredrag og give konsultationer indenfor områderne tantrayoga, erotisk tantra og tantrisk terapi. Eleverne går til mundtlig og skriftlig eksamen og certificeres efter bestået eksamen.

Den moderne sexologiskole, som både har afdeling i Jylland og på Sjælland, råder over godt 30 nordiske undervisere indenfor nutids- sexologi og parterapi. Blandt underviserne er læge, sexolog og forfatter Jesper Bay-Hansen. Forfatter Signe Wenneberg. Jordemoder og forfatter Emilie Melchier. Docent Lars-Gösta Dahlof, Gøteborg Universitet. Parterapeut Ingrid-Ann Watson etc.

Yazmin Fox (f. 1968), leder af skolen, er uddannet i almen- og kliniks sexologi på Gøteborg Universitet og tidligere underviser på universitetet.

Yazmin har tillige uddannet sig igennem 8 år indenfor tantrayoga, erotisk tantra og ayurveda, som er et af verdens ældste sundhedssystemer. Hun har givet konsultationer indenfor området og undervist i tantra yoga og erotisk tantra i mere end 19 år. Yazmin er manuskriptforfatter og instruktør til dvd'en "Erotisk tantra - vejen til et bedre sexliv". Udgivet af Substanz/ Nordisk Film. Yazmin har tidligere arbejdet for www.sundhed.dk, hvor hun var ansvarlig for deres "sex og samlivs" område. Hun har medvirket i og skrevet et hav af artikler, sidst som parterapeut i Psykologi, denne måned.

Yazmin er hovedunderviser på den nye specialeuddannelse.

Om uddannelsen -og hvad er tantra?
Tantra går mere end 5.000 år tilbage. Østens sexologi strækker sig ud over mange områder og forbinder seksualitet med helse, livsstil, fertilitet etc.

På Sexologiskolen, Århus & København kan man uddanne sig til Sexolog & Parterapeut - med fokus på det hele menneske.

De to uddannelser varer hver 2 år, fordelt på 12-13 moduler af 3 dage, pr. uddannelse.
Sexologiskolens første specialeuddannelse er 1 årig, og fordelt på 5 moduler. 4 moduler á 5 dage, onsdag til søndag kl. 9-16. Plus individuel træning og eksamen.

Jeg har igennem tiden givet mange konsultationer, nu på 19. år og på trods af min kliniske baggrund inden for moderne sexologi og psykologi, så anvender jeg i 2 ud af 3 tilfælde tantrisk teknikker og tantrisk baggrundsviden. Det er en meget brugbar og ofte hurtig omsættelig viden, der har hjulpet mange af mine klienter og elever til lykke og kunnen indenfor kærlighed, seksualitet og fertilitet. Derfor har vi valgt at lægge fokus her, på vores 1. Specialeuddannelse og glæder os til at give denne unikke viden videre og bidrage til at gøre nordens sexologer endnu dygtigere og visere - så de kan komme ud og give informationen videre til de mange, om hvordan man skaber lykkelige nætter til lykkelige dage!

Uddannelsen starter d. 5. dec. 2012 på Sexologiskolen i København.
Pris: Kr. 56.000*. Elever kr. 45.000


*For elever fra andre sexologskoler, suppleres med enkelte moduler på Sexologiskolens Sexologuddannelse.

INTRO
KOM OG HØR OM UDDANNELSERNE TIL SEXOLOG, PARTERAPEUT & TANTRA SEXOLOG- OG MØD YAZMIN FOX OG ANDRE AF SEXOLOGISKOLENS UNDERVISERE.
Odense d. 23. maj kl. 18.00-19.30. Helsekosten. Gravene 8, 2. 5000 Odense C.
Århus d. 7. juni kl. 18.00-19.30. Sexologiskolen Århus. Strandvejen 96 2.sal. 8000 Århus C.
København d. 19. juni kl. 18.00-19.30. Sexologiskolen København. Gunløgsgade 1.

DATOER
SEXOLOG HOLD 6KØBENHAVN. Holdstart København d. 14.september 2012
SEXOLOG HOLD 7 ÅRHUS. Holdstart Århus d. 12. oktober 2012
TANTRA SEXOLOG KØBENHAVN. Holdstart København d. 5.december 2012
PARTERAPEUT HOLD 2 KØBENHAVN. Holdstart København d. 27.april 2013

PRISER
Sexolog (2 årig) kr. 64.000. Parterapeut (2 årig) kr. 59.000. Begge uddannelser kr. 110.000
Speciale uddannelser TantraSexolog (1 år) kr. 56.000/ 45.000.
Intro prisfremtil d. 1.7.12 kr. 50.000/ 40.000.

Relevant information

http://www.sexologiskolen.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Sexologiskolen
Gunløgsgade 1
2300 København S., Danmark

  +45 70 26 55 77

http://www.sexologiskolen.dk

Modtag nyheder fra Sexologiskolen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire