Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/05-12   -   Pressemeddelelse

Erotisk Tantra Hitter i sommervarmen

Jubilæumsforedrag v. Tantrikker Yazmin Katarina Fox Andersen, som I år kan fejre 20 års jubilæum med undervisning i Erotisk Tantra. Foredraget holdes på Sexologiskolen København. Tirsdag d. 22.5.2012
kl. 19.00-21.00. Entre kr. 50. Billet købes v. indgang. Tilmelding info@sexologiskolen.dk T: 7026 5577

Filmen "Erotisk Tantra - vejen til et bedre sexliv" af Yazmin Fox og Substanz/ Nordisk Film, vises. Efterfulgt af foredrag med mulighed for spørgsmål v. Yazmin Fox.

Kursus i Erotisk Tantra d. 24. og 25. maj
kr. 3.700 + individuel konsultation kr. 1.100.
Normal pris kr. 4.800.
Jubilæumspris kr. 3.700 - få pladser!

Erotisk Tantra Hitter! Det er blevet in at tage ansvar for sit sexliv og holde det i udvikling, livet igennem. Forleden dag kom et ældre par til mig, fortæller Yazmin Fox. Kvinden var 69 og manden 72. De havde lært hinanden at kende på nettet, for 4 år siden. Kvinden forklarede "Jeg får orgasme, når vi kysser - kun kysser vel og mærke" Jeg svarede hende "Det er helt normalt, og et spørgsmål om energetisk flow" - og for de "yngre" mennesker, som lyttede med til foredraget, var der stor interesse for at lære mere...

Det fantastiske ved erotisk tantra er, at stort set alle, har haft oplevelser, som ligger udenfor de "almindelige" tilstande, som meget lange orgasmer, el. en hel fantastisk følelse af sammensmeltning med den elskede. Pointen er, at vi i ErotiskTantra kan lære at mestre det, så vi når endnu store højder og vores oplevelser bliver knap så tilfældige. Med de tantriske teknikker og viden, bliver det sådan, at vi hitter 9 ud af 10 gange i stedet for 1 ud af 100.

Alle har en individual seksualitet, men fælles for de fleste er, at vi gerne vil have elskoven til at være fyldt med saft og kraft, tilfredsstillende på mange planer og gode lange orgasmer, helst til begge to - og den slags elskov er der kun få´ som siger nej til. Den er stærk vanedannende *S. Det giver et positivt ekko ud igennem alle livets områder og skaber mere kreative mennesker med fokus, livsglæde - og sunde kroppe og sjæle!

Kom og hør mere tirsdag d. 22.5 kl. 19.00 i København.

###

Yazmin Katarina Fox Andersen (f. 1968)
fejrer i år 20 års jubilæum med undervisning i Erotisk Tantra og som Tantra Sexolog. Yazmin Fox er uddannet igennem 7 år af Swami Vivekananda Saraswati (www.agamayoga.com) og har læst Klinisk Sexologi på Gøteborg Universitet, Psykologisk Fakultet, hvor hun også har fungeret som gæstelærer I bl.a. erotisk tantra og akupressur.

Yazmin Fox er stifter og ejer af Sexologiskolen.dk som uddanner Sexologer og parterapeuter - med fokus på det hele menneske. I år starter endnu en uddannelse på Sexologiskolen nemlig den første specialeuddannelse til Tantra Sexolog, d. 5. dec. Uddannelsen varer 1 år og er fordelt på 4 moduler á 5 dage + eksamen. Adgangskrav: Uddannelse som Sexolog.

Swami Vivekananda Saraswati. Agamayoga.com

Relevant information

http://www.sexologiskolen.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Sexologiskolen
Gunløgsgade 1
2300 København S., Danmark

  +45 70 26 55 77

http://www.sexologiskolen.dk

Modtag nyheder fra Sexologiskolen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire