Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/09-07   -   Pressemeddelelse

SPAMfighter kåret som årets Vækstkomet

SPAMfighter vandt onsdag prisen som Danmarks hurtigst voksende IT-selskab foran stærke navne som Motorola, Intel, Microsoft og de to "runners up" BullGuard og Traen. Den imponerende fremgang internationalt lover godt for Thorborg, Sørensen & Co.

"Vi er meget stolte af, at modtage prisen, og ser i den grad frem til at bevise, at vi fremover vil satse endnu hårdere i kampen imod spam", udtaler medstifter og serieiværksætter Henrik Sørensen.

Fortiden forpligter
SPAMfighter er en ung virksomhed, der i 2003 blev etableret af Martin Thorborg, Henrik Sørensen, Daniel Hjortholt og Martin Dyring. Og siden da er det gået stærkt - så stærkt at SPAMfighter i dag er et af de mest respekterede danske firmaer i IT-branchen.

Computerworlds Top-100 undersøgelse og SPAMfighters nuværende succes har intet at gøre med internetportalen Jubii, som de to iværksættere fik til at gå fra ingenting til at blive en stor og vægtig spiller i IT-branchen ved årtusindeskiftet. Derimod er hæderen dedikeret krigen imod spam!

Hård konkurrence og flotte tal på bundlinjen
I 2005 præsenterede SPAMfighter et overskud på 5,6 millioner kroner, en præstation som gav vokseværk og et efterfølgende år med hele 21 millioner i overskud. Markedet er der, og behovet for et effektivt middel mod den irriterende spam, har resulteret i, at forventningerne til 2007 er et overskud på 60 millioner kr.

SPAMfighters succes er blomstret på et marked, som præges af et enormt udbud fra forskellige leverandører; men behovet er tilsvarende stort, idet produktet løser et problem, som enhver bruger af e-mail dagligt irriteres over.

Det særegne ved SPAMfighter er blandt andet, at hele idéen omkring at bekæmpe spam, rent faktisk føres af de daglige brugere, som hjælper hinanden: Det er altså brugerne selv, der er spamfightere og i fællesskab tager kampen op - og bruger SPAMfighter som det intelligente våben.

Brugeren får det intelligente våben
Hvis en bruger modtager en spammail, rapporterer vedkommende det med et enkelt klik med musen. Det betyder, at når der er mere end 3,8 millioner mennesker verden over, som bruger SPAMfighter - ja, så bliver der for hver eneste dag, renset gevaldigt ud i afsenderne af spam.

"Det centrale er, at brugerne skal kunne se klare fordele ved produktets anvendelighed, og det er nemt med SPAMfighter: Vi bekæmper spam, og du kan hjælpe imens du bliver hjulpet", forklarer Henrik Sørensen

Om SPAMfighter:
SPAMfighter er Europas førende producent af spamfiltre. Den danske virksomhed er ejet af stifterne af Jubii.dk, Henrik Sørensen og Martin Thorborg sammen med programmørerne Daniel Hjortholt og Martin Dyring. SPAMfighter har 35 ansatte og har hovedkontor i København. Produkter fra den danske virksomhed beskytter i dag mere end 3,8 millioner mennesker i 217 landeområder

SPAMfighter er en gældsfri virksomhed, og 100 procent finansieret af netop indtægterne fra salget af SPAMfighter klienten.

Yderligere information og billedmateriale kan fås på dette link: http://www.spamfighter.com/Lang_DA/News_List_Spamfighter.asp eller via nedenstående kontaktoplysninger

Relevant information

http://www.spamfighter.com


Pressekontakt


Firma

SPAMfighter Aps
Nattergalevej 6 2.
2400, Danmark

  70221551
  70221551

http://www.SPAMfighter.com

Modtag nyheder fra SPAMfighter Aps på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire