Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/03-06   -   Pressemeddelelse

Mikkel Kessler med paraderne nede

Danmarks bedste bud på en verdensmester i alle fire forbund, Mikkel Kessler, afslører sine bløde sider i SPORTSFAN.

På farens værtshus tvivlede de på, at den klejne Mikkel skulle drive det til noget. Da han droppede mekanikerlæren hos Mercedes-Benz i Snorresgade, var det bestemt heller ikke med farens gode vilje. Men unge Mikkel Kessler var sikker i sin sag. Han ville være bokser.

"Han sagde selvfølgelig, at jeg skulle have noget at falde tilbage på, hvis det ikke gik med boksningen. Han sagde de ting, som jeg forestiller mig, at alle forældre ville sige. Men jeg var blevet europamester, og der var ikke tid til begge dele, så jeg måtte vælge. Jeg kiggede på den gamle mekaniker, der havde været på værkstedet hele sit liv.
Så stod det klart for mig, at jeg måtte vælge noget andet. Nede på fars værtshus sagde de tit: "Ahr, du bliver da ikke til noget." Jeg skulle vise dem, at de tog fejl".
Det fortæller Mikkel Kessler i et åbenhjertigt interview i Danmarks nye sportsmagasin SPORTSFAN.

Her forklarer han også, at selv om han fangede interesse for sporten fra første færd, så var han bestemt ikke et kæmpe talent.
"Jeg har aldrig følt, at jeg var lige så god som de andre drenge. Jeg var ikke et kæmpe-talent. Det siger min træner, Richard Olsen, også. Så måtte jeg bare kæmpe lidt mere. Men den stil jeg havde, betød måske, at jeg blev ramt lidt mindre," fortæller Mikkel Kessler.

Lige nu ved han ikke, hvem han skal møde i ringen næste gang. Men selvtilliden fejler ikke noget, og det danske håb er parat til at slås for også at få et gennembrud i USA.
"Jeg mener, at jeg kan slå alle og er ikke bange for nogen, " siger han.

For yderlige info kontakt:

Direktør Jørgen Brinks
Tlf.: 31 78 60 02

eller
Chefredaktør Emil Norsker
Tlf.: 28 58 27 09

Relevant information

www.sportsfanplus.dk


Pressekontakt


Firma

Sportsfan Aps
Hovedvejen 155
4320 Lejere, Danmark

  70226002
  70226002

www.sportsfanplus.dk

Modtag nyheder fra Sportsfan Aps på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire