Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/11-09   -   Pressemeddelelse

Den digitale forstærker VKIA405 sikrer langvarig stabilitet inden for gravimetrisk lagerovervågning

For sikkert og permanent at beskytte lagerets opbevaringsarealer mod overbelastning har HBM udviklet den digitale forstærker VKIA405. Der kan kobles op til fire analoge lastceller til den nye forstærker. VKIA405 sikrer langvarig stabilitet af lagersystemet, eftersom det digitale vejesystem muliggør overvågning af lageret under igangværende drift, og derved forhindrer overbelastning af lagerarealet.

Denne applikation inden for lagerlifte og automatiske lagre stiller særlige krav til måleteknologi: Al vedligeholdelse afbryder det løbende arbejde med at udtage og lagre varer, hvilket koster mange penge. Langvarig stabilitet er derfor hovedkriteriet ved valg af den rigtige måle- og vejeteknologi. VKIA muliggør digital måling af værdier med langsigtet stabil forsyningsspænding til de analoge lastceller. Derudover er der integreret et HBM-testet, off-center lastkompensationsnetværk i VKIA405, så installation af systemet sker nemt og enkelt uden ekstra kabelforgreningsdåser til lastcellerne.

VKIA405 har også et serielt RS485 interface, der tillader problemfri integration i lagerets styring og databehandlingssystem. En typisk løsning ved VKIA405 er integrationen af forstærkeren og tilhørende lastceller i materialeflowet, f.eks. i ladestationen. Derudover egner VKIA405 sig til almindelige veje- og overvågningsopgaver, der ligger udover de handelsmæssige lovkrav.

Yderligere oplysninger findes på www.hbm.com/weighing technology.
Billede: Der kan kobles op til fire SG-lastceller til den nye VKIA405 forstærker fra HBM.

Om HBM
HBM Group har siden 1950 opbygget et globalt anerkendt renommé inden for test- og måleindustrien baseret på vor leveringsdygtighed af pålidelige præcisionstransducere og måleløsninger til en lang række forskellige industrier. HBM er verdens førende leverandør af vejeceller og har været en af drivkræfterne bag udviklingen af strain gauge-teknologien. Det brede sortiment af kvalitetsprodukter indenfor bl.a. moment- og krafttransducere, strain gauges, vejeceller, målesystemer samt software gør, at vi som partner er i stand til at levere hele målekæder.

Relevant information

http://www.hbm.com


Pressekontakt


Firma

HBM Germany
Im Tiefen See 45
64293 Darmstadt, Danmark

  +46 709779090
  +46 709779090

http://www.hbm.com

Modtag nyheder fra HBM Germany på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire