Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/11-17   -   Pressemeddelelse

Tagbokse som harmonerer med bilens design



Med stor glæde kan vi berette at Packline nu introduceres i Danmark igennem udvalgte Packline-partnere

Der findes at varemærke som stadig flere og flere opfatter som synonym med begrebet tagboks: Packline. Vi tror på at der en enkel forklaring herpå: Design. Packline tagbokse er helt enkelt den perfekte kombination mellem udformning og funktion. En tagbokse som harmonerer med bilens linjer. Packline kan øge bagagepladsen på enhver bil uden at forandre bilens form, udstråling og funktion væsentligt

Et løbende samarbejde med designere i bilindustrien har gjort at Packline tagbokse har nok verdens flotteste samlede designudtryk for hele køretøjet, samtidig med at den aerodynamiske elegance bibeholdes. Lavt siddende, giver udover flot design flere fordele, bl.a. aerodynamik og den enkelte praksis, at det ofte er muligt at køre ned i hotel-parkeringer, hurtigfærger og lign.

En unik egenskab for Packline tagbokse er, at de modsat andre på markedet, har åbning i bag, hvilket giver en ganske praktisk adgang fra 3 sider på en gang. Det mest almindelige er sideåbning i en side af gangen.


Hvad enten det er til den store skitur eller den ekstra bagagage har Packline løsninger til den som går op i æstetik, køredynamik. De har modeller i både kraftig ABS-plast og i glasfiber, hvor helt særligt sidstnævnte giver en køredynamik udover det sædvanlige.
Packline tagbokse fåes fra kr. 3.995,00 helt op til 14.995,00. Med sidstnævnte får du en glasfibertagboks i bilens farve med 10 års garanti.

Tagboks-Vælger
På packline.no kan man se et meget stort billedegalleri, så man kan få et indtryk af muligheder til den enkelte bilmodel

Packline Partner
Vi er meget stolte af at kunne introducere 13 dedikerede forhandlere af Packline i Danmark, som har bl.a. de aller nyeste modeller hjemme:
NX195 og NX215 er de testvindende med stilrentdesign og ekstra stabil Twin Sheet konstruktion med en god rummelighed, som samtidig ligger lavt ned med bilens tag.

Relevant information

Læs mere om Packline og se nærmeste Packline-Partner
https://www.packline.no/area/denmark/


Billeder


Pressekontakt

Michael Bildsøe Møller
Marketingsansvarlig/Partner
  72301016
  22338049

Firma

TOURGEAR Nordic ApS
Unionsvej 15
4600 Køge, Danmark

  72301016
  22 33 80 49

www.tourgear.dk

Modtag nyheder fra TOURGEAR Nordic ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire