Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/10-09   -   Pressemeddelelse

Cimber Sterling åbner ny rute fra Kastrup til Lissabon

Cimber Sterling har i dag offentliggjort åbningen af en ny rute til Lissabon, Portugals hovedstad. Der bliver to ugentlige flyvninger direkte fra Kastrup lufthavn til Lissabon, med start i maj 2010.

Cimber Sterling flyver allerede til Madeira, så det bliver den anden destination i Portugal, som Cimber Sterling åbner i år. Ruten til Lissabon flyves med Boeing 737, og der bliver afgange fra Kastrup hver torsdag og søndag, med retur-flyvning fra Lissabon samme dag.

I forvejen flyver TAP Air Portugal på ruten fra Kastrup til Lissabon, og siden Mærsk Air lukkede ruten til Lissabon for år tilbage, har TAP Air Portugal siddet alene på dette marked. Med den nye konkurrence fra Cimber Sterling er der ingen tvivl om, at priserne på flybilletter til Lissabon vil komme i fokus og formentlig betyder det lavere priser til kunderne. Med Cimber Sterling kan man også flyve fra flere lufthavne i Jylland via Kastrup til Lissabon.

Lissabon er Portugals eksotiske hovedstad og Vesteuropas billigste storby.

Lissabon, som ligger ca. 3½ times flyvning fra Kastrup, hører ikke til blandt de mest kendte storbyer i Europa, hvilket kan undre, når man tænker på det lave prisniveau og byens spændende historie. Lissabon bærer naturligvis præg af, at Portugal i mange år var blandt verdens store kolonimagter og overalt finder man seværdigheder, der bevidner dette. Lissabon er den billigste storby i Vesteuropa og er oplagt til en storbyferie, hvor man får meget for pengene; f.eks. koster en kop kaffe på en af Lissabons utallige caféer ca. 4 kr.
Lissabon er også porten til oplevelser i Portugal. Bestiller man en billig flybillet til Lissabon og billeje, kan man på en time nå spændende byer som Sintra, Evora og Obidos, hvis man altså ikke hellere vil dase på en af de mange smukke strande langs Portugals kyster.

PortugalBureauet er specialister i rejser til Portugal, herunder Azorerne og Madeira. Til Lissabon arrangerer PortugalBureauet storbyferie, temarejser med dansk rejseleder og bilrundrejser, hvor man kombinerer storbyferie med oplevelser i Portugal.

Relevant information

http://www.portugalbureauet.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Euro Travel
Lavendelstræde 8
1468 København K, Danmark

  33918200
  33918200

http://www.portugalbureauet.dk

Modtag nyheder fra Euro Travel på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire