Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/04-12   -   Pressemeddelelse

Sensetik-pris til radikal psykolog

Psykolog mag.art. Olav Storm Jensen modtog her i weekenden Sensetik-prisen.
Det er Sensetik-instituttet, som står bag prisen, der er indstiftet i anledning af Olav Storm Jensens 70-års fødselsdag d. 22.04.2012 og gives til en person, som har gjort noget helt exceptionelt godt for verden og menneskene i den ved gennem sin praksis at bidrage til at udbrede kendskabet til Sensetik og de grundtanker og værdier, der ligger bag. Prisen blev uddelt ved en festlighed lørdag eftermiddag.
Olav Storm Jensen tildeles prisen for sin forskningspraksis, der har ført til udviklingen af Sensetik-terapien, som i visse kredse opfattes som radikal.

Sensetik-terapien
Sensetikterapi er en terapiform, hvor samtale kombineres med kropsterapeutisk arbejde. Sensetik betyder, at etik sanses; Mennesker kan mærke, hvad der er rigtigt og vigtigt, og hvad der ikke er. Psykoterapeutens opgave er at støtte klientens kontakt med sig selv, og herved kvalificere evnen til at mærke, så klienten bliver bedre i stand til at prioritere og vælge i sit liv.
Psykoterapeutens vigtigste redskab, er sin kontakt med sig selv. Kernen i uddannelsen til sensetik-terapeut er derfor den kommende terapeuts egen personlige udvikling. At sanse og mærke foregår i kroppen, og Sensetikterapi er en terapiform hvor samtale hele tiden kombineres med kropsterapeutisk arbejde.

Olav Storm Jensen
Født. 1942. Mag. art. i psykologi. Fhv. lektor, Københavns Universitet. Har udviklet den Bioeksistentielle psykoterapiforms teori og praksis, i dag har den skiftet navn til Sensetik-terapi. Leder af terapeutuddannelsen. Arbejder med psykoterapi, undervisning, personaletræning og supervision.
Olav Storm Jensen: 45 42 52 93

www.sensetik.dk

Venlig hilsen
Trine Daimi Kalliomäki
Trine Daimi Kommunikation.


Relevant information

www.sensetik.dk


Pressekontakt


Firma

Sensetik
Backersvej 124
2300 Kbh. S, Danmark

  45 42 52 93
  45 42 52 93

www.sensetik.dk

Modtag nyheder fra Sensetik på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire