Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/05-07   -   Pressemeddelelse

Er du og din bærbare sikret i trafikken?

Rygsækken benyttes ofte til transport af bærbare PC, men indtil nu har det ikke været mu-ligt at få en rygsæk med ordentlige reflekser, så man kan ses i mørke og samtidig fysisk beskytte den bærbare PC mod stød og slag.

Danske UMATES A/S introducerer nu en rygsæk, hvor trafiksikkerhed og fysisk beskyttelse er prioriteret højt i den nye rygsæk - Umates LiteUp BP.

Umates LiteUp BP er designet med 3M ScotchLite´s reflekser, så man nemt kan ses bagfra i skumring og mørke i trafikken.

Den bærbare PC beskyttes i det patentanmeldte Umates TopProtector system, som består af et elastisk ophæng, der forhindrer direkte kontakt mellem den bærbare PC og taskens bund, så det følsomme udstyr ikke får stød og slag.

Analysefirmaet Gartner Group konkluderede i en undersøgelse i juni 2006, at mere end 22% af de bærbare PC går i stykker i løbet af de første 3 år på grund af skader på kabinet og mekaniske dele, og årsagen er en taske og rygsæk uden ordentlig beskyttelse.

Den nye rygsæk fra Umates er designet i et flot tidløst design og har masser af detaljer som eksempelvis et aftageligt regnomslag, der er placeret i en udvendig lomme, ekstra rum med plads til bøger og dokumenter.

Skulderstropperne er konstrueret i en fast skum, som automatisk tilpasses skuldrene, så rygsækken ikke føles tung ved fuld oppakning. Rygsækken er en rigtig letvægter og vejer kun 1.3 kg.

Den vejledende pris er kr. 395,- + moms, og den nye Umates rygsæk kan købes gennem professionelle IT-forhandlere.

Relevant information

http://www.umates.dk



Billeder


Pressekontakt


Firma

UMATES A/S
Skruegangen 3
2690 Karslunde, Danmark

  70227005
  70227005

http://www.umates.com

Modtag nyheder fra UMATES A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire