Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/02-02   -   Pressemeddelelse

Europa er målet!

Den danske producent af computertasker UMATES A/S startede den 01. februar eget datterselskab i Norge, som blev det første land i Europa, hvor selskabet har fået egen adresse.

UMATES A/S vil etablere selskaber i flere europæiske lande i resten af 2002 og øge eksporten af de dansk designede computertasker.

I dag er Umates produkterne de mest købte på det danske business-to-business marked, og selskabet vil opnå samme markedsposition i resten af Europa.

Det danskejede selskabs bestyrelse har deltaget aktivt ved de endelige beslutninger om eksportstrategier og målsætninger og består af bestyrelsesformanden adm. direktør Jørgen Jensen, Mezzanin Kapital A/S, som er bestyrelsesformand samt Niels Rokkedal, der tidligere var ansvarlig for IBM´s salg af PC´er i Europa, Mellemøsten og Afrika.

"Vi har patent- og designbeskyttet flere af vores produkter, og vil nu markere dansk design af computertasker i resten af Europa, hvor salget bl.a. skal foregå via internettet i lande, hvor vi endnu ikke har egne selskaber eller distributører", udtaler direktør Kim T. Rasmussen, som har mere end 22 års erfaring fra IT-branchen.

Selskabet har bl.a. investeret i nye og større lokaler i Karlslunde, hvorfra distributionen af computertaskerne skal foregå til det meste af Europa,
den nye adresse er fra den 3. februar er Skruegangen 3, 2690 Karlslunde, tlf.nr. 7022 7005 og fax: 7022 7004.

Yderligere oplysninger kan fås på www.umates.com


Relevant information

http://www.umates.com


Pressekontakt


Firma

UMATES A/S
Skruegangen 3
2690 Karslunde, Danmark

  70227005
  70227005

http://www.umates.com

Modtag nyheder fra UMATES A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire