Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/01-08   -   Pressemeddelelse

Nu skal alle bladre på skærmen

UniFlip A/S er en dansk softwarevirksomhed, som har udviklet en unik online service, som automatisk omdanner Word, PDF, og PowerPoint filer, så læseren kan vende sider på skærmen. Servicen er gratis at benytte for private og foreninger.

Det har hidtil været kostbart - og forbeholdt de færreste - at få omdannet tryksager og dokumenter, hvor læserne selv bladrer i siderne på skærmen, som det kendes fra kataloger og tilbudsaviser.

Det smarte online system fra danske Uniflip A/S omdanner automatisk Word, PowerPoint og PDF filer til et bladre-dokument. Det gøres i én arbejdsgang online, uden brug af software og teknisk baggrund.

Det er simpelt - man uploader sin fil på www.uniflip.com, og modtager kort tid efter en mail med et link, hvor filen nu er blevet omdannet til et bladre-dokument.

Systemet kan spare omkostninger til porto og unødvendige print, og det er hurtigt at videresende 3D tryksagen i en mail eller lægge på sin hjemmeside.

UniFlip´s system er gratis for private og ikke-kommercielle foreninger, og man kan oprette fotoalbums, festinvitationer, nyhedsbreve, medlemsblade, manualer, vedtægter og mange andre typer af tryksager som så kan videresendes til familien, vennerne eller foreningens medlemmer.

Virksomheder kan købe licens til kr. 399,- (excl. moms), som bliver billigere - jo flere licenser, der købes.

Licensen giver en række fordele, hvor man bl.a. kan oprette egen velkomsthilsen, indsætte logo med et link til egen hjemmeside og vælge mellem 12 forskellige sprog i navigationen. Derudover er det også muligt at downloade en zip-fil med hele tryksagen, som placeres på egen WEB-server eller benyttes lokalt på computeren til 3D præsentationer.

Kim T. Rasmussen adm. direktør i UniFlip udtaler:
"Der findes ikke et lignende system i verden, hvor man kan få omdannet populære filer som PDF, Word og PowerPoint til 3D tryksager, og som samtidig er gratis for private og ikke-kommercielle foreninger.

Der er brugt rigtig mange penge og ressourcer de sidste 9 måneder på udvikling af systemet, som er 100% automatiseret, hvilket er en af årsagerne til den favorable prissætning til erhvervslivet.

Når først man har prøvet at oprette en online 3D tryksag - er fordelene indlysende - man vil automatisk benytte systemet fremover!" - slutter Kim T. Rasmussen.

Det bliver nu spændende at følge, om UniFlip bliver endnu en dansk verdenssucces!

Prøv at oprette din egen 3D tryksag på www.uniflip.dk.

Relevant information

http://www.uniflip.com


Pressekontakt


Firma

Uniflip A/S
Tune Parkvej 5
4030 Tune, Danmark

  +45 7022 7069
  +45 22 10 43 40

http://www.uniflip.com

Modtag nyheder fra Uniflip A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire