Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/03-04   -   Pressemeddelelse

Online auktioner er en succes for QXL.dk

Glem alt hvad du har hørt om afvigende handel på internettet. Danskerne strømmer nemlig til nettet, når det gælder køb og salg gennem online auktioner. Og her går det rigtigt godt. Efter de barske år i kølvandet på dotcom krisen er danmarks største online autionshus QXL.dk blevet en solid forretning med årlige overskud.

Alene inden for det seneste år er antallet af medlemmer øget med over 100 procent og antallet af solgte brugte varer er røget til tops med en stigning på mere end 200 procent. Hver uge bliver der således sat over 190.000 varer til salg på QXL.dk, og antallet af nye medlemmer stiger med 3.000 byttelystne danskere om ugen.

Boomet i antallet af medlemmer og e-handler, glæder naturligvis- Adm. Direktør for QXL Ricardo Danmark A/S, Jacob N Masters.

- Vi har for længst passeret 300.000 medlemmer og er dermed et af danskernes foretrukne steder på nettet, når de skal sælge eller købe varer. QXL.dk er forbi den kritiske fase. Vi har et antal auktioner, der sikrer, at vi også kan tjene penge og udvikle QXL.dk langt hurtigere end tidligere. Og da vi konstant oplever fremgang, så tegner fremtiden meget lys, udtaler Jacob N Masters.

QXL.dk er en moderne udgave af loppemarkedet. Filosofien bag QXL.dk er, at vi alle har ting og sager, som andre gerne vil betale for. QXL.dk har skabt platformen, hvor køber og sælger kan gøre en god handel nemt og sikkert.

QXL.dk's forretning er afhængig af, at QXL.dk's auktioner og site er mere interessante og brugervenlig for sælgere og købere end konkurrenternes.

- De gebyrer som vores sælgere betaler for at oprette auktioner samt sælge, er lave i forhold til vores konkurrenter. Vi har blandt andet gjort det helt gratis at sælge sin bil, båd & motercykel på QXL.dk. Desuden kan man købe og sælge stort set alt på vores auktioner fra frimærker, knallerter og legetøj til computere og antikviteter, siger Jacob N Masters. Og intet er tilsyneladende for småt til at figurere på QXL.dk, der huser indehaveren af Guinness Rekord for verdens største samling af brugte ispinde på auktionssiderne.

En anden væsentlig årsag til, at danskerne nu for alvor har kastet sig over QXL.dk's online auktioner bunder i, at sikkerheden er meget høj. QXL.dk tjekker alle medlemmers navne og adresser.

- Vi sikrer at vi kender medlemmernes privatadresse således, at du med sikkerhed ved hvem du handler med ~ kortsagt enkelt og sikkert. Samtidig har vi et karaktersystem, der sikrer, at auktionerne ikke kan bruges af snydere, der ikke betaler eller leverer varerne som aftalt. Hvis en køber eller sælger modtager en dårlig karakter i forbindelse med ens første handler, så bliver man simpelthen udelukket fra QXL.dk, siger Jacob N Masters.

QXL.dk er en del af en af Europas største online auktionshuse QXL Ricardo Plc, der er repræsenteret i 10 lande og dominerende i Skandinavien. Alle europæiske afdelinger af QXL Ricardo Plc er i dag overskudsgivende. Men danskerne tager utvivlsomt førertrøjen på, når det gælder etape sejre i form af årlig vækst af medlemmer og handler. Det danske auktionshus er nemlig fyldt med trofaste hjælperyttere.

- Hemmeligheden er team-spirit. Vores brugere har i høj grad været med til at gøre QXL.dk til en succes. Vi har haft titusinder af brugere, som er holdt ved gennem den hårde dotcom tid. Samtidig har de været med til at udvikle vores auktions-platform, så den er meget brugervenlig og sikker. Dette har blandt andet medført til at vi nu har oprettet et "Ambassadør program" som giver vores brugere langt større mulighed for at bestemme hvordan vi som et team udvikler os, siger Jacob N Masters.

Relevant information

http://www.qxl.dk


Pressekontakt


Firma

QXL Ricardo Danmark A/S
Lindgreens Allé 12, 3
2300 København S, Danmark

  20 29 25 10
  20 29 25 10

http://www.qxl.dk

Modtag nyheder fra QXL Ricardo Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire