Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/12-07   -   Pressemeddelelse

Spa med havudsigt - Fyn i vinterferien

Strammer økonomien op til jul? Få en luksuøs vinterferie på auktion.

Der er kun 7 timer og 21 minutters dagslys - solen ser vi intet til - og det skal blive værre, før det kan blive godt igen. Ferieplanerne kan holde modet oppe, men pengene fosser ud af bankkontoen her i december og januar, og skal bankrådgiveren kunne ses i øjnene, er det nok ikke nu, der skal bestilles jordomrejser. Men det er stadig muligt at forkæle sig selv grundigt - og eventuelt familien, hvis man vil have dem med - for småpenge!

Man kan nemlig byde på et luksusferiehus på qxl.dk. Der er spabad, sauna og et lidt farligt og tillokkende solarium til at sikre den gyldne kulør. Fantastisk havudsigt, solterrasse (med tæpper) og alle tænkelige køkkenmaskiner til at lette dagene. Og selvfølgelig kabeltv og gratis trådløst internet. Man bor lige ved Fåborg - der afgjort er Danmarks kønneste område. Dansommer har sat huset på auktion, opholdet ligger fra den 9.-16. februar, men auktionen løber i denne uge, og højeste bud vinder.

Flere oplysninger: Se auktionen på www.qxl.dk, auktionsnummer 524417186.

Om QXL.dk
QXL.dk er Danmarks største online handelsplads med ca. 500.000 registrerede medlemmer, og allerede mere end 4 millioner i Europa. Hver uge sættes gennemsnitlig 1.500.000 varer til salg på QXL.dk, fordelt på masser af spændende auktioner og varer til fast pris.

Relevant information

http://www.qxl.dk


Pressekontakt


Firma

QXL Ricardo Danmark A/S
Lindgreens Allé 12, 3
2300 København S, Danmark

  20 29 25 10
  20 29 25 10

http://www.qxl.dk

Modtag nyheder fra QXL Ricardo Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire