Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/09-10   -   Pressemeddelelse

Overraskende slutspurt i kendis-auktion

I går kom ti kendte danske mænd under hammeren på online auktionen QXL, men det var Peter Mygind og Martin Brygmann, der sammen med radioværten Dennis Ravn, løb med de højeste bud.

I kampen mod brystkræft har ti kendte danske mænd været til salg på online auktionen QXL. Her har man i de seneste to uger kunne byde på retten til en middag med en af kendisserne der tæller: Bubber, Carsten Bang, Dennis Ravn, Kamal Qureshi, Joachim Boldsen, Christian Bitz, Søren Hauch Fausbøll, Peter Mygind, Simon Emil Ammitzbøll og Martin Brygmann. 


Tre mænd og en førsteplads

Under hele auktionen var der intens kamp om auktionskronerne mellem "˜Hyttemeier' og "˜Score-Kaj', alias Martin Brygmann og Peter Mygind, der skiftevis indtog førstepladsen. Men i de sidste nervepirrende auktionsminutter rykkede radioværten fra NOVAfm, Dennis Ravn, noget overraskende op i vinderfeltet. Ved hammerslag blev de hver især solgt for 5000 kroner og deler i dag førstepladsen.

Bubber indtog andenpladsen med 2720 kroner, mens komikeren Carsten Bang måtte se sig overhalet indenom af håndboldspilleren Joachim Boldsen, der fik bronze og indbragte 2640 kroner. Carsten Bang endte derfor på en fjerdeplads og et indsamlet beløb på 2520 kroner.

De resterende fire mænd indbragte hver især mellem 1000 - 2060 kroner. Samlet set har de ti bortauktionerede mænd indbragt 28.080 kroner.

Men legen er ikke forbi. På onsdag mødes de ti mænd med deres købere til en fælles middag på Hotel Phoenix i København, der byder på en tre-retters menu. Mellem retterne har komikeren Mette Frobenius, der selv blev bortauktionere på samme auktion i foråret, valgt at optræde for at gøre aftenen til en endnu sjovere oplevelse for alle deltagerne.

Alle pengene fra auktionen går ubeskåret til kampagnen Breast Friends og forskning i brystkræft.

For interviews eller mere information om arrangementet kontakt venligst Projektleder og PR-ansvarlig Sarah Vinther på mobil: 30 26 10 46 eller mail sarah@vintherkommunikation.dk

For mere information om Breast Friends kontakt venligst Kommunikationschef Roche A/S, Morten Wiberg på mobil: 24 88 60 31

For yderligere oplysninger om QXL kontakt venligst Adm. Direktør i QXL, Peter Arbs på tmobil: 20 29 25 10 eller mail:peter.arbs@qxl.dk

Relevant information

http://www.qxl.dk


Pressekontakt


Firma

QXL Ricardo Danmark A/S
Lindgreens Allé 12, 3
2300 København S, Danmark

  20 29 25 10
  20 29 25 10

http://www.qxl.dk

Modtag nyheder fra QXL Ricardo Danmark A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire