Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/01-06   -   Pressemeddelelse

Winfinans sætter igen nye normer for økonomistyring

Igennem mange år har Winfinans totalt set været den billigste proffesionelle økonomistyringsløsning i Danmark. Winfinans sætter nu også teknisk set nye normer.

Ældre økonomistyringsprogrammer bliver i dagens Danmark næsten foræret væk.Køberne sparer ved anskaffelsen, men de overser, at de største omkostninger ved økonomistyringssystemer er driften og især betaling af rådgivere, såvel it-konsulenter, som bogholdere og revisorer. Og ventetiden fra konsulenten er bestilt, indtil han kommer ind gennem døren kan være lang.

Nu kan man arbejde med økonomistyring sammen med sine rådgivere direkte via internettet ved hjælp af Winfinans.Net. Winfinans.Net er på een gang et nyt økonomisystem og en ny brugerflade til Winfinans DT. Og det kan anvendes i mange forskellige sammenhænge:

Som komplet økonomisystem til den mindre virksomhed.
Som tidsregistrering til time/sags styring.
Som samlet økonomisk overblik i en franchaise kæde.
Som hjemmearbejdsplads for firmaets sælgere.
Som adgang til regnskabsvisning for revisors/ekstern bogholders kunder.
Som faktureringssystem til kunder, der får regnskabet ført hos revisor/ekstern bogholder.

Det er IT-løsning, der købes ligesom kabel-tv. Lej systemet i den tid du har brug for det.

Det er IT drift uden man skal tænke på serverdrift og backup.Brugerne kan få hurtig hjælp fra programsupporter, bogholder og revisor, da alle er online med adgang til de samme data.

Winfinans.Net anvender databasen fra et "rigtigt ERP-system", med bl.a. flerlager styring og produktionsstyring. Det giver derved helt andre muligheder end andre webbaserede regnskabssystemer på markedet.

Og med Winfinans.Net er man sikret, hvis virksomheden bliver større og kræver flere funktioner. Winfinans DT er et større ERP-system og data fra Winfinans.Net anvendes uden datakonvertering i dette system. Og Winfinans DT kan også anvendes i et samarbejde på internettet.

For revisorer er fordelene også åbenlyse. Med en revisoraftale kan revisor anvende et windowsprogram(Winfinans DT) til at bogføre for sine kunder, og kombinere dette med deres kunders brug af Winfinans.Net.
Winfinans.Net er programmeret i MS.Net og anvender de nyeste muligheder for at lette indtastning i programmet. Uanset disse nye forbedringer, så vil en øvet bogholder, der bogfører dagen lang, foretrække Windowsprogrammets brugerflade.

Giv din virksomhed en bedre økonomi - Brug Winfinans

Relevant information

http://www.winfinans.dk


Pressekontakt


Firma

Winfinans A/S
Himmelev Bygade 49
4000 Roskilde, Danmark

  70228840
  70228840

http://www.winfinans.dk

Modtag nyheder fra Winfinans A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire