Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/11-04   -   Pressemeddelelse

Elektronisk Fakturering giver nye muligheder og opgaver

Den forestående indførelse af elektronisk fakturering til det Offentlige er et fantastisk projekt!

Det vil i løbet af de næste par år placere danske virksomheder helt i front men elektronisk overførte handelspapirer, med alle de fordele som first-mover og besparelse ved papirbehandling og genindtastninger.

At man så har valgt at presse det igennem inden 1. februar 2005, når virksomhederne på nuværende tidspunkt absolut ingen viden har om løsningerne, ja så skaber det mildt sagt panik og et udbud af løsninger, der mere er lavet for at kanalisere penge i lommen på ophavsmændene, end på at løse det egentlige problem, som virksomhederne står overfor!

Når du skal indføre elektronisk fakturering :

Vi vil gerne bidrage med et par korte generelle råd, og information om, hvad vi hos Winfinans vil tilbyde af løsninger til vore brugere.

Først: Når du som ansvarlig for indførelse af elektronisk fakturering til det offentlige skal vælge løsningspartner, så start med at undersøge, hvad din nuværende ERP/økonomistyrings leverandør og/eller dennes partnere kan levere med direkte integration.

Hvis de ikke har løsninger der fungerer uden en knudret arbejdsgang, så skyldes det måske, at Jeres system ikke længere er tidssvarende. Og så vil det være tid til at se på noget nyt. Vi skal regne med, at alle indenfor de næste par år skal kunne det, når først den private sektor tager de nye muligheder til sig!

Og: Når du så bevæger dig ud på markedet, så pas på, at du ikke binder dig til omkosninger, som du senere vil fortryde. Staten har valgt et godt elektronisk format OIOXML, men et forældet og alt for dyrt VANS system. Alene tilslutningen til en VANS-leverandør kan forskrække en almindelig tegnebog.

Winfinans tilbyder en god løsning :

Hos Winfinans har vi valgt at angribe den elektroniske udfordring udfra det mål, at vi skal kunne levere integrerede løsninger, der er nemme og ikke mindst billige at anvende.

Brugere af Winfinans DT og Winfinans SQL vil kunne tilslutte sig vores løsning direkte, da de er baseret på Microsoft SQL-server, der indeholder de nødvendige funktioner, der skal bruges til løsningen. Winfinans laver en løsning, som i de fleste tilfælde vil blive billigere, end hvis man som enkelt virksomhed tilslutter sig en VANS-leverandør eller E-faktura. For mange virksomheder vil investering i et Winfinans DT system være billigere end at tilslutte virksomhedens nuværende system til en anden fakturaløsning!

Relevant information

http://www.winfinans.dk


Pressekontakt


Firma

Winfinans ApS
Himmelev Bygade 49
4000 Roskilde, Danmark

  70228840
  70228840

http://www.winfinans.dk

Modtag nyheder fra Winfinans ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire