Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/02-07   -   Pressemeddelelse

Ny regnskabsløsning for abonnement og kontingent opkrævning

Foreninger og andre, der laver periodiske betalingsopkrævninger kan opnå store arbejdsmæssige og økonomiske fordele ved at lægge deres regnskab og kontingentopkrævning på Internettet.

Administrativt arbejde er især i mindre foreninger udlagt som frivilligt arbejde. Opgaven som kasserer / regnskabsfører går på omgang, og kassererskift giver mange gange den nye kasserer ekstra opgaver med installation af regnskabssystem. Og med kasserer, som den eneste bruger på regnskabssystemet er det ham/hende bestyrelsen trækker på, hver gang de har brug for en oplysning om regnskab og opkrævninger.

Det er ikke længere er problem, man behøver at trækkes med.

Winfinans ApS frigiver nu en opkrævningsløsning til internetregnskabssystemet Winfinans.Net -

Ved at vælge Winfinans.Net som administrationssystem, så er skift af kasserer ikke længere et problem. Den nye kasserer overtager blot adgangen til systemet. Hvis andre bestyrelsesmedlemmer har behov for oplysninger fra Winfinans.Net, så opretter man en adgang til dem. Nemt og bekvemt. På den måde bliver administrationen lettere i hverdagen.

Winfinans.Net kan levere data til PBS Betalingsservice og der kan etableres kontingentbetaling med Betalingskort på Internettet, hvis det ønskes. Og med Winfinans.Net koster opkrævningsløsningen ikke ekstra.

Winfinans ApS har tidligere udviklet og markedsført programmer til foreningsadministration, og Winfinans programmer anvendes i dag bl.a. som økonomiløsning i større organisationer som, Dansk Skak Union og Dansk Bridgeforbund. Med Winfinans.Net leveres et komplet regnskabssystem, der er uden merpris for mange posteringer og som giver mulighed for Windows/MS Access brugerflade med mange andre moduler. En konstruktion, som Winfinans p.t. er alene om til en pris, der er til at betale for mindre virksomheder.

Relevant information

http://www.winfinans.dk


Pressekontakt


Firma

Winfinans ApS
Himmelev Bygade 49
4000 Roskilde, Danmark

  70228840
  70228840

http://www.winfinans.dk

Modtag nyheder fra Winfinans ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire