Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/05-13   -   Pressemeddelelse

Ekstra julefrokost på Hotel d'Angleterre 2013

Grunk Events kvalitets julefrokoster har gennem de senere år, solgt fantastisk flot og vi har leveret supergode fester til erhvervsvirksomheder med rigtig mange åbningsdage til følge.

I det tidlige forår 2013 er interessen for vores arrangementer mere massiv end tidligere set. Det skyldes naturligvis den kvalitet der er leveret gennem de senere år, men også at vi i 2013 igen tilbyder kvalitets julefrokoster på Nordeuropas flotteste hotel - Hotel d'Angleterre.

Ved genåbningen af Hotel d'Angleterre i går den 2. maj - kunne Grunk Event således melde fire af i alt fem annoncerede Julefrokost dage i 2013 udsolgte.

I forbindelse med Julefrokosterne på det fashionable hotel, optræder hele Danmarks Rock Mama Sanne Salomonsen, skønne Monique, festmaskinen Zididada og de fantastiske StageBreakers.

Den massive efterspørgsel betyder at Grunk Event nu annoncerer endnu en åbningsdag på Kgs. Nytorv i december - idet vi har fået go fra såvel kunstnere som Hotel til at åbne lørdag den 7. december 2013.

Det er altså ikke for sent, hvis jeres virksomhed ønsker at opleve historiens vingesus på Hotel d'Angleterre til jul. Med den ekstra dag - er det fortsat muligt at booke julefrokosten den 22. november og den 7. december.

Relevant information

http://grunkevent.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Grunk Event
Hørvænget 3
2630 Taastrup, Danmark

  70 220 940
  70 220 940

http://www.grunkevent.dk/

Modtag nyheder fra Grunk Event på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire