Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/05-13   -   Pressemeddelelse

NYTÅRSGALLA 2013 på Marriott Copenhagen

MONIQUE - SØREN POPPE - KGL Operasanger Jeppe Bruno, Seebach Jam & fantastiske StageBreakers.

Efter succesen med kvalitets julefrokoster til fornuftige priser "all inklusive" er turen nu kommet til nytårsaften.

Vores erhvervskunder har ofte efterlyst om vi ikke kunne lave noget tilsvarende til nytår, med høj kvalitet i både faciliteter, middag og underholdning rettet mod et voksent privat publikum, siger Morten Grunk.

Vi er derfor rigtig glade og stolte over at præsentere NYTÅRSGALLA 2013 på det 5 stjernede Hotel Marriott Copenhagen.

Nytårsgalla indeholder alt det som vi selv kan lide ved en god og festlig nytårsaften. Bobler og kanapéer til HM Dronningens nytårstale - lækker 4 retters nytårs menu - kaffe, avec og chokolade - fri bar - bobler og kransekage kl. 24.00. Underholdningen bliver leveret af: Søren Poppe, Monique, Seebach Jam, de fantastiske StageBreakers. Nytåret synges ind i en smuk duet mellem skønne MONIQUE og Kgl. Opera sanger Jens Bruno.

Hele arrangementet afholdes i det smukke Ballroom på 1. sal med vandudsigt og kig til Islands Brygge. De store vinduespartier sikrer fuldt udsyn når Københavnerne skyder nytåret ind over kanalen.

Arrangementet begynder kl. 17.50 og slutter 02.00.

Kapaciteten er på 330 personer i BallRoom. Endvidere er der mulighed for "private" room for selskaber mellem 20 og 80 personer med adgang til underholdning og dans.

Det er muligt at bestille fra 2 personer og opefter. Alle sidder ved smukke runde 10 mands borde. Prisen er kun 1.875,- pr. person inkl. moms. Prisen er inklusiv velkomstbobler og kanapéer, nytårsmenu, vine, kaffe, avec, choko, fri bar, champagne, kransekage og top underholdning.

Pris pr. person for nytårsgalla og overnatning i delt dobbeltværelse er kr. 2.675,- inkl. Marriotts berømte morgenbuffet.

Relevant information

http://www.grunkevent.dk/nytarsgalla


Billeder


Pressekontakt


Firma

Grunk Event
Hørvænget 3
2630 Taastrup, Danmark

  70 220 940
  70 220 940

http://www.grunkevent.dk/

Modtag nyheder fra Grunk Event på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire