Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/11-13   -   Pressemeddelelse

Projekt Nordjylland præsenterer rådgivningsfirma med speciale i detailhandel og servicesektoren som ny partner

LeKa Consult er ny partner i det nordjyske iværksætter initiativ Projekt Nordjylland. LeKa Consult tilbyder rådgivning og sparring specielt til detailhandelen og servicesektoren.

Endnu en partner i iværksætter projektet Projekt Nordjylland er i dag blevet offentliggjort. LeKa Consult er seneste skud på stammen over partnere i projektet, og det nordjyske konsulenthus byder ind med særlig kompetent rådgivning - specielt til detailhandelen og servicesektoren. Hos Projekt Nordjylland er man glad for at have samlet en gruppe partnere der kan yde kompetent rådgivning inden for forskellige brancher:

"Med LeKa Consult kan vi give projektet en ekstra dimension. Ordet iværksætter dækker over mange ting, og mange tror at man skal have en innovativ idé for at være iværksætter. For os er alle der vil starte deres egen virksomhed en iværksætter, derfor er det også vigtigt at få partnere ind i projektet der er specialiseret i f.eks. håndværkerbranchen. LeKa Consult har speciel erfaring i netop dette." Siger Martin S. Kristensen fra Doneco, virksomheden bag projektet.

LeKa Consult tilbyder de nordjyske iværksættere der er tilmeldt Projekt Nordjylland en gratis klippekortsordning, hvor man får 2 klip á 1 times rådgivning. Disse klip kan blandt andet bruges til at få hjælp til strategiudvikling, økonomistyring eller personlig coaching.
Projekt Nordjylland er søsat med et formål om at gøre det nemmere at være iværksætter i Nordjylland, ved at tilbyde nordjyske iværksættere en platform hvor man som iværksætter kan få al den information man skal bruge for at starte virksomhed op, og samtidig få gratis services der skal hjælpe dem i opstarten. Foruden LeKa Consult er Doneco også partner med deres bogføringssystem 'bogført', samt CONNECT Denmark og BDO statsautoriseret revisionsaktieselskab. Der vil over de følgende uger bliver præsenteret en ny partner hver uge.

Om LeKa Consult
Det er firmaets vision at være en eftertragtet sparingspartner for små og mellemstore virksomheder, og det er deres mission at bidrage til vækst og øget indtjening for deres kunder. LeKa Consult er specialiseret inden for detailhandelen og servicesektoren, men løser også opgaver for andre brancher.

Om Projekt Nordjylland
Projekt Nordjylland er et non-profit projekt for nordjyske iværksættere, der har til mål at gøre det nemmere for iværksættere at starte egen virksomhed op.

Pressekontakt

Anders Koch Knudsen
PR- og Brandingansvarlig
  22224496
  22224496

Firma

Projekt Nordjylland
Vandmanden 16B
9200 Aalborg SV, Danmark

  22224496
  22224496

www.projektnordjylland.dk

Modtag nyheder fra Projekt Nordjylland på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire