Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/04-11   -   Pressemeddelelse

Nyt om navne - Nye bestyrelsesmedlemmer

Partnerne i bestyrelsesnetværket ASNET er repræsenteret i over 300 virksomheders bestyrelser. Blandt de senest indvalgte er følgende:

Ove Høegh-Guldberg Hoff, Charlottenlund, partner i bestyrelsesnetværket ASNET, er valgt som bestyrelsesmedlem i Copenhagen Sensor Technology A/S, Herlev.

Oluf Bagge Hjortlund, Aalborg, partner i bestyrelsesnetværket ASNET, er blevet valgt som bestyrelsesformand i Brix & Kamp Thisted A/S

Torben Paulin, Vejen, partner i bestyrelsesnetværket ASNET, er blevet valgt som bestyrelsesmedlem i BC Design A/S, Ølgod.

Michael Anker Mark, Skanderborg, partner i bestyrelsesnetværket ASNET, er blevet valgt som bestyrelsesmedlem i Thermowalls A/S, Tommerup.

Peter Eriksen Jensen, Odense, partner i bestyrelsesnetværket ASNET, er blevet valgt som bestyrelsesmedlem i Kroers Tømmerhandel A/S, Nyborg.

Jan Tanderup Petersen, Åbyhøj, partner i bestyrelsesnetværket ASNET, er blevet valgt som bestyrelsesmedlem i 2B Pack A/S, Karup.

Geert Noer, Odense, partner i bestyrelsesnetværket ASNET, er blevet valgt som bestyrelsesmedlem i Belman Production A/S, Esbjerg.

ASNET er et netværk af erfarne erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer og har to hovedformål: At hjælpe danske virksomheder til professionelt bestyrelsesarbejde og ad denne vej få styrket selskabets ledelse - og at være en netværksorganisation for erfarne virksomhedsledere, der arbejder professionelt med bestyrelsesarbejde.

På www.asnet.dk er der link til de pågældende partneres mini-cv samt til de pågældende virksomheders hjemmeside.

Relevant information

http://www.asnet.dk/


Pressekontakt


Firma

ASNET Board
Holmboes Alle 1
8700 Horsens, Danmark

  +45 2363 9347

www.asnet.dk

Modtag nyheder fra ASNET Board på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire