Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/12-13   -   Pressemeddelelse

Julegaveidé: Blød luksusvarme du kan tage med overalt



Yeti introducerer nu et luksuriøst og let duntæppe, der giver hurtig varme og kan pakkes sammen i egen lomme, så det fylder minimalt og kan tages med overalt. Oplagt julegaveidé til hende, der altid småfryser.

Tindrende iskolde vinteraftner, hvor månen glimter i sneen, er smukke og dejlige - især hvis man selv sidder lunt og godt indenfor. Duneksperten Yeti, der er mest kendt for sine eksklusive dunsoveposer og dunjakker til ekstreme outdoorfolk, har brugt sin ekspertise til at udvikle et luksuriøst og let duntæppe, der giver varm hygge på kolde dage. Plaidens moderne afløser Duntæppet er en eksklusiv og moderne afløser for den traditionelle sofaplaid. Dunfyldet giver en hurtig varme, mens den diskret skinnende overflade giver indretningen et eksklusivt twist. Netop nu fås Yeti duntæppet i en begrænset Christmas Edition, der er støvet granatrød på den ene side og blød koksgrå den anden. Da det lette duntæppe kan pakkes sammen i en integreret lomme og tages med, har det mange anvendelsesmuligheder. Det kan tages med i bilen og lune på lange ture, man kan have det i baghånden, hvis der er koldt i teatret, foredragssalen eller sportshallen. Duntæppet er også ideelt ovenpå sommerhusdynen i ydersæsonen og til at forlænge sommeraftnerne på terrassen, hvor man kan smyge sig ind i duntæppet, når det bliver køligt. Fine gåsdun Duneksperten Yeti laver primært letvægtsdunsoveposer og dunbeklædning til kræsne outdoorfolk, og har overført teknologi og materialer til dette lette og eksklusive duntæppe. Hemmeligheden bag tæppets lethed er Yetis særlige dunfyld, Crystal Down, der har en fyldevne på 600+ cuin og dermed en høj isolering kombineret med en lav vægt. Dun regulerer varmen, og derfor har duntæppet altid en behagelig temperatur. Crystal Down er ekstra fine gåsedun fra europæiske gæs, og Yeti har udviklet sin egen unikke mærkningsordning, så dunene kan spores tilbage helt tilbage til slagtning. 30 år som dunspecialist I 2013 fejrer danskejede Yeti sit 30 års jubilæum. Yeti blev grundlagt i 1983 i Østtyskland og specialiserede sig i dunsoveposer af den fineste kvalitet til ekstremt brug. Specialiseringen i kvalitetsdun udviklede sig til en kollektion af eksklusivt overtøj til outdoor, som siden også er blevet efterspurgt i modeverdenen.

Billeder


Pressekontakt

Erik J. Møller
CEO
  +45 73 73 40 60
  +45 23 32 71 61

Firma

Yeti
Papirfabrikken 74
8600 Silkeborg, Danmark

  73734000
  23327161

www.yetiworld.com

Modtag nyheder fra Yeti på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire