Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/05-14   -   Pressemeddelelse

Fars dags gave: Verdens letteste sovepose



Overrask og forkæl far på fars dag med det ultimative outdoor gear. Yeti Fever Zero er verdens letteste sovepose og har vundet priser for sine innovative materialer og sit banebrydende design.

Vægt og pakkestørrelse betyder alt for den kræsne outdoorentusiast - og for far (vi skal have lidt mere fars dag ind i teksten - det er kun i starten og til allersidst). Derfor har Yeti udviklet Fever Zero, en ultralet sovepose, der blot vejer 280 gram. Yeti er kendt for sine eksklusive, lette dunsoveposer og overgår med Fever Zero sin egen tidligere rekord, der lød på 320 gram. Fever Zero kan pakkes sammen til at fylde blot 11x18 centimeter, og fylder dermed ikke mere i rygsækken end et par appelsiner.

Prisbelønnet design
Yeti Fever Zeros innovative design har netop modtaget den prestigefyldte Red Dot Design Award, og blev endda hædret med den særlige Red Dot: Best of the best. Fever Zero har også fået den prestigefyldte Outdoor INDUSTRY AWARD 2013 med begrundelsen "særdeles innovativt design og produktkvalitet over gennemsnittet".

Hemmeligheden ligger i stoffet
Hemmeligheden bag Fever Zeros enestående lave vægt er Yetis banebrydende materiale Next to Nothing Technology 2.0: En ultralet, ripstop nylonmetervare, der vejer blot 20 gram pr. kvadratmeter. Vævemetoden er så avanceret, at den eksklusive metervare kun kan fremstilles på én fabrik, der har hjemme i Japan. Det lette stof kombineres med dunfyldet Crystal Down, der har en fyldevne på 900+ cuin og dermed en høj isoleringsevne på trods af den lave vægt.

Den ultimative sovepose
Yeti Fever Zero er med andre ord den ultimative sovepose og derfor den perfekte fars dags gave til kræsne mænd, der kun lader sig nøje med det absolut bedste udstyr.

30 år som dunspecialist
De første Yeti soveposer blev fremstillet i 1983, og siden da er Yeti blevet det foretrukne mærke blandt kræsne outdoorentusiaster. Gennem årene har Yeti styrket sin ekspertise i dunkvalitet og eksklusive outdoorprodukter. Yetis soveposer bliver stadig produceret i Tyskland, hvor dunene bliver fyldt i ved håndkraft af dedikerede dunspecialister med mange års erfaring i at skabe eksklusive outdoorprodukter.
For

Billeder


Pressekontakt

Erik J. Møller
CEO
  +45 73 73 40 60
  +45 23 32 71 61

Firma

Yeti
Papirfabrikken 74
8600 Silkeborg, Danmark

  73734000
  23327161

www.yetiworld.com

Modtag nyheder fra Yeti på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire