Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
20/05-17   -   Pressemeddelelse

Kæmpe PR opmærksomhed omkring HELLY HANSEN Skagen Race

Når starten går for Helly Hansen Skagen Race den 24. maj er der et tv-hold med fra TV2 i Norge for at sende live undervejs i regattaen og fra Skagen, når sejlerne når frem. Hermed er PR sejlene for alvor sat med enestående markedsføring for Helly Hansen Skagen Race og for Skagen. Og timingen er god for i år er eventet udvidet til tre starter fra Åsgårdsstrand, Kristianssand og Marstrand med 200 ti

Hver år samles hundredvis af søstærke norske regattasejlere i Skagen til Kristi Himmelfart i forbindelse med HELLY HANSEN Skagen Race. For mange af sejlerne er det blevet en fast tradition, og i Skagen er det én af de travleste højtider med fuld fart på i hele byen. HELLY HANSEN Skagen Race appellerer både til ivrige regattasejlere og tursejlere, men regattaen er også kendt som en sej udfordring.

Her i 2017 har arrangørerne bag regattaen, Bærum Seilforening, taget initiativ til at udvide eventet til et Skandinavisk koncept så det omfatter tre starter - Åsgårdsstrand, Kristianssand og Marstrand, og på nuværende tidspunkt er der 200 tilmeldte både. Det er en vækst på 43 % i forhold til sidste år. Og det er ikke kun sejlerne, der har fået øget interesse for regattaen. Helt enestående er der i år et tv-hold med fra TV2 Norge, som har live sendinger fra regattaen og fra Skagen næste uge. Sendingerne vises både live på TV2 Norge, i nyhedsprogrammerne og på TV2 Norges sportskanal.

Stor begejstring i Skagen over unik PR mulighed
I Turisthus Nord kan man næsten ikke få armene ned over udvidelsen af HELLY HANSEN Skagen Race til et Skandinavisk event og begejstringen er stor over den store PR omtale via TV2Norge.

René Zeeberg, Turistdirektør for Turisthus Nord, udtaler: "HELLY HANSEN Skagen Race er ét af Skagens helt store begivenheder, der både kickstarter sejler- og turistsæsonen. Det er et særdeles vigtigt event for Skagen, så derfor er vi naturligvis jublende glade over udvidelsen af regattaen og ikke mindst over den helt enestående markedsføring via TV2 Norge. For at bakke op om HELLY HANSEN Skagen Race laver Turisthus Nord et PR event i Marstrand sammen med VisitNordjylland og VisitDenmark onsdag den 24. maj, så vi kan få endnu flere svenske sejlere med til regattaen næste år. Nedtællingen er nu i gang og vi glæder os til nogle forrygende Kristi Himmelfartsdage her i Skagen."


Relevant information

Helly Hansen Skagen Race
http://skagen-race.no/


Billeder


Pressekontakt

Maria Groes Eldh
Presseansvarlig
  +45 30 21 42 03

Firma

Turisthus Nord
Vestre Strandvej 10
9990 Skagen, Danmark

  30214203
  30214203


Modtag nyheder fra Turisthus Nord på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire