Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/11-13   -   Pressemeddelelse

IDA ISING - The Original Changing Bag, Fall Collection 2013



Fold-ud pusletaske med Øko-tex baby madras. Dansk designet pusletaske fra Ida Ising kommer nu i 3 nye farver til vejl. udsalgspris 999,- DKK. De er landet i butikkerne og online.

En moderne og nyfortolket udgave af den populære Skandinaviske koncept-pusletaske fra 1970'erne. Tasken er tilpasset forældre anno 2013, som ønsker alt det praktiske og funktionelle pakket ind i et enkelt, luksuriøst og nordisk design af ypperste kvalitet.

Den helt store forskel på denne og andre pusletasker er, at den fungerer som mobil pusleplads.
Øko-tex madrassen i pusletasken gør det muligt, at skifte dit barn hvorsomhelst uden at bekymre dig om, hvorvidt dit barn ligger godt, er i trygge vante omgivelser og om hygiejnen er i orden.
Det giver tryghed for dit barn, at blive skiftet samme sted hver gang og stor frihed for dig som forælder ikke at være afhængig af puslefaciliteter. Du kan tage pusletasken over armen og tage hvorhen du vil uden, at tænke i muligheder for bleskift undervejs.

Når du skal skifte dit barn kan tasken let lægges på græsset i parken, på alle offentlige puslepladser, i skoven, på hårdt underlag, på flytoilettet, steder uden puslefaciliteter, i bilen og mange, mange andre steder.

Det enkle design passer perfekt både til mor og far. Pusletasken kan vaskes og der er rigeligt af plads til både skiftetøj, bleer og andet udstyr. Tasken passer perfekt ned i et barnevognsnet og/eller under din barnevogn. Pusletasken kan bruges i alle årene med småbørn og er beregnet til børn fra 0 mdr og op til de er ble fri. Ekstra lagner i mange farver kan tilkøbes.

Øko-tex madrassen, som er specielt designet til babyer, er produceret i Danmark og Øko-tex voksdugen (phthalate-fri vinyl) er produceret i Portugal.
Vi tilstræber at få alle vores materialer fra Europæiske producenter; Fortrinsvis fra Danmark og tættest på Danmark. Det er en dansk ejet virksomhed som producerer pusletaskerne, og de er håndlavet i Europa.

Iværksætteren bag Ida Ising er Ida Marie Ising Bagger, som i 2007 af sin svigermor fik foræret en lignende pusletaske. Derfra startede hele processen frem til i dag, hvor det færdige produkt er på hylderne.

Pusletaskerne kan købes på www.idaising.com, og hos vores forhandlere i både Storbritannien, Norge, Tyskland, Sverige, Holland og Danmark.

Pressekontakt

Cecilie Svarrer
  40260719

Firma

IDA ISING
Virumgade 51
2830 Virum, Danmark

  40260719

www.idaising.com

Modtag nyheder fra IDA ISING på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire