Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/11-13   -   Pressemeddelelse

Er du klar til at styre cyklen på smartphonen?



Det mener FlyKly med sin helt nye cykelopfindelse, FlyKly Smart Wheel, der er et smartphone styret cykelhjul med elmotor og intelligente egenskaber. Med tilhørende app kan man kontrollere fart og distance samt se kort og rejseplanlægger direkte på smartphonen. FlyKly Smart Wheel fungerer også som lås og den indbyggede gps sender dig position, hvis nogen flytter din cykel.

Flere virksomheder har arbejdet med koncepter, hvor man indbyggede en elmotor i cykelbaghjulet. Flykly har dog gjort tankerne til handling og nu kan man forudbestille sit eget FlyKly Smart Wheel via en crowd-funding donation på kickstarter.com, og få det leveret i maj 2014.

Smartphonen styrer fart, distance og batteritid
Ved hjælp af en FlyKly app kobler du din smartphone til dit FlyKly Smart Wheel. Med app'en kan du styre hastigheden og få vist rute, distance, rejsetid og batteriniveau. FlyKly App kan også registrere brugsmønstre og -vaner, som registreres gennem hjulets mange sensorer. Ved at sammenkøre data fra andre FlyKly brugere kan app'en foreslå hurtigere og mere sikre ruter, fx gennem morgentrafikken. Dermed er det også muligt at pin-pointe trafikmønstre, ulykkessteder, særlige vejunderlag og trafikpropper, for at skabe den bedste cykeloplevelse og den letteste vej frem.

Lås og gps-sporing er indbygget
Smart Wheel kan også låses med et enkelt tryk på smartphonen og tjekke op på cyklens placering fra Iphone eller Android-enheder. I tilfælde af tyveri, kan man let og hurtigt lokalisere og tracke cyklen via hjulets indbyggede GPS-funktionaliteter. Hjulet tilbydes også med Flyklys Smart Light, som kan monteres på cyklens styr og medfølges af en smartphonen-holder og -oplader.

"Vi oplever en stor interesse for det nye Smart Wheel, som vi har arbejdet ihærdigt på at udvikle. Derfor er vi også stolte af, at være de første, som kan bringe det først intelligente cykelhjul på markedet. Hjulet er gennemtestet og som helhed udviklet med brugeroplevelsen i centrum," siger Niko Klansek, grundlægger af FlyKly Smart Wheel.

Nem at installere på din cykel
Smart Wheel passer på stort set alle cykelrammer. Erstat det gamle hjul med Smart Wheel, installer FlyKlys gratis mobilapp, og cyklen er opgraderet med alle de nye funktioner. Hjulet vejer 4 kilo og har indbygget en toptunet elmotor. Hjulet opsamler samtidig energi ved opbremsning, som forlænger batteritiden. Tophastigheden er sat til 25 km/t og rækkevidden på fuldt opladet batteri er ca. 50 km.
Crowdfunding - alle med interesse kan støtte projektet

FlyKlys Smart Wheel projekt finansieres gennem crowdfunding-sitet kickstarter.com, hvor alle interesserede kan støtte projektet med et beløb af eget valg. Kickstarter er i dag det største crowdfunding-site med over 5 millioner mennesker verden over og fungerer ved, at brugere med interesse i start-up projekter køber og lægger en ordre på et projekt, som et Smart Wheel, der sendes fragtfrit ved lanceringen i maj 2014. Smart Wheel projektet har fra start taget sitet med storm og opnået støtte på over 500.000 kroner inden for de første 48 timer. I dag har Flykly solgt mere end 800 Smart Wheels, og kampagnen løber frem til d. 25. november 2013. Smart Wheel er prissat til ca. 3700 kroner og Smart Light til ca. 350 kroner.

For mere information besøg www.flykly.com eller FlyKlys crowdfunding-side på Kickstarter: http://www.kickstarter.com/projects/flykly/flykly-smart-wheel

FlyKlys pressekit inkl. billeder i høj opløsning kan hentes her: https://www.dropbox.com/sh/ewtt6as0i38cq7v/yMrwTBXs8U

Om FlyKly Smart Wheel
FlyKly Smart Wheel lever efter visionen om at omforme byer bottom-up med miljøvenlige transportløsninger. FlyKly er et slovensk start-up med base i Brooklyn, New York, og står bag det første "Smart Wheel" til cykler, som er et intelligent cykelhjul med elmotor og integreret smartphone-funktionaliteter. Cyklister kan dermed regulere farten over telefonen og få hastigheder vist direkte på telefonens display under kørsel. Smart wheel er det første intelligente hjul til cykler og kan købes via websiden Kickstarter: http://www.kickstarter.com/projects/flykly/flykly-smart-wheel. Projektet finansieres via crowd funding på Kickstarter, hvor alle interesserede kan hjælpe projektet på vej ved at donere små eller større beløb efter eget valg. For yderligere oplysninger besøg FlyKly på Facebook facebook.com/flyklybike eller Twitter twitter.com/flykly, www.flykly.com

Relevant information

FlyKlys crowdfunding-side på Kickstarter
http://www.kickstarter.com/projects/flykly/flykly-smart-wheel

FlyKlys pressekit inkl. billeder i høj opløsning
https://www.dropbox.com/sh/ewtt6as0i38cq7v/yMrwTBXs8U


Billeder


Pressekontakt

Niko Klansek
Grundlægger af Flykly
  +45 33 31 00 12

Firma

FlyKly, Inc.
447 Broadway 2nd Fl
New York, NY 10013, Danmark

  +45 33 31 00 12

http://www.flykly.com/

Modtag nyheder fra Flykly på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire