Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/11-13   -   Pressemeddelelse

Professionelt netværk flytter



DNA - Dansk Netværks Akademi flytter til Allerød Kommune. Det professionelle netværk flytter ind i erhvervsområdet i Vassingerød.

Allerød Kommune får nu glæde af et professionelt erhvervsnetværk, som flytter adressen fra Indre København til erhvervsområdet i Vassingerød.

Herfra vil erhvervsledere fra hele landet få mulighed for at få inspiration, udvikling og samtidig udbygge netværket.

DNA (Dansk Netværks Akademi), arrangerer flere årlige sammenkomster og foredrag med inspirerende erhvervsfolk, blandt andet fyraftensmøder og heldagsmøder, ligesom medlemmerne lægger lokaler til lukkede netværksmøder.

Senest har Karina Boldsen, global HR-chef hos Vestas, Jørgen Leschly Thorsted, Vicedirektør hos Skandia og Morten Christiansen, CEO hos teleselskabet 3 talt om 'passion' på et godt besøgt event.

Fototekst: Fra venstre mod højre: Jørgen Leschly Thorsted, Karina Boldsen, Morten Christiansen og

Om DNA (Dansk Netværks Akademi)

DNA er et professionelt netværk for udvalgte, dagsordensættende kandidater, der alle har til fælles, at de er erhvervsledere med personaleansvar. Medlemmerne kommer fra vidt forskellige brancher og virksomheder. DNA har til formål at bidrage til medlemmernes udvikling, både den professionelle og den rent personlige. DNA faciliterer et åbent forum, hvor videndeling og sparring er i højsædet.

Pressekontakt

Henrik Ørum Nissen
  +45 23 89 89 89

Firma

Dansk Netværks Akademi ApS
Vassingerødvej 87
3540 Lynge, Danmark

  +45 23 89 89 89

http://www.dansknetvarksakademi.dk/

Modtag nyheder fra Dansk Netværks Akademi ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire