Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/11-13   -   Pressemeddelelse

Uge 47 inspirer unge til at starte egen virksomhed

18-årige Mortada Sarheed er en teenager med ambitioner. I år startede han hjemmesiden 365iværksættercitater.dk, hvor alle iværksættere og ildsjæle kan tilmelde sig for at modtage en daglig opmuntrende og inspirerende besked på e-mail. En typisk mail fra 365iværksættercitater.dk består af et lækkert billede, med et inspirerende, klogt, opmuntrende citat skrevet henover.

Uge 47 inspirer unge til at starte egen virksomhed

18-årige Mortada Sarheed er en teenager med ambitioner. I år startede han hjemmesiden www.365iværksættercitater.dk, hvor alle iværksættere og ildsjæle kan tilmelde sig for at modtage en daglig opmuntrende og inspirerende besked på e-mail . En typisk mail fra 365iværksættercitater.dk består af et lækkert billede, med et inspirerende, klogt, opmuntrende citat skrevet henover. Citaterne, motiverer til at bevare arbejdsmoralen. De omhandler derfor ofte det positive ved livet som iværksætter eller succeshistorier, fortalt af andre iværksættere.

Én sur mail kan ødelægge en hel dag

I de mange måneder Mortada har været iværksætter, er det blevet meget tydeligt for ham, hvor svært livet som iværksætter kan være - hvor én mail fra en utilfreds kunde kan ødelægge en hel dag. Lige netop det anstrengte forhold, som mange iværksættere har fået til deres e-mail indbakke, dannede grundlaget for hjemmesiden 365iværksættercitater.dk.
"Livet som iværksætter kan være rigtig hårdt, derfor er der også rigtig mange der hopper fra inden de overhovedet er startet." siger Mortada.
I denne uge køre en del danske virksomheder kampagnen Danmarks Vækst og Iværksætteruge. Formålet er netop at tiltrække flere til at interessere sig for iværksætteri, og starte deres egen virksomhed.

"Min største inspiration har helt klart været Casper Blom, en ung iværksætter, der har en mission om at få mere iværksætteri på skoleskemaet. Det er helt klart noget jeg ser mig selv i, derfor har han helt klart været et stort forbillede for mig, i denne startup proces" siger Mortada.

Et lille glimt af positivitet kan gøre en stor forskel

"En god start på dagen er vigtig, når man skal håndtere sure kunder.Det gælder særligt for nye iværksættere, der ikke har megen erfaring med at håndtere de sure pligter, som iværksætterlivet desværre også indebærer." fortæller Mortada

Et lille glimt af positivitet kan betyde meget for effektiviteten og inspirationen til at fortsætte i stedet for at give op.

""Du er din egen værste fjende. Det sværeste ved at komme i gang er tanken om, hvad nu hvis jeg fejler, hvad nu hvis det ikke lykkedes. Det er ihvertfald det som jeg hører mange unge svare, når jeg spørger hvorfor de ikke har startet deres egen virksomhed." siger Mortada.

"Mit yndlings citat af alle de jeg hverdag sender er "Find noget du kan lide at lave, så kommer du ikke til at arbejde en eneste dag"" siger Mortada.

Faktabox:
Man tilmelder sin e-mail adresse via 365iværksættercitater.dk og modtager en mail med et motiverende citat, hver eneste morgen, året rundt.
Mortadas service når allerede ud til mere end 150 iværksættere landet over.
Mortada Sarheed er født i Irak i år 1995, knap 100 kilometer syd for hovedstaden Baghdad. Han flygtede med sine forældre til Danmark i 2002, hvor han hurtigt tog det danske sprog til sig. Udover at være virksomhedsejer læser han HHX på Århus Købmandsskole. Han er dagligt i kontakt med andre iværksættere, der har erfaring, som han kan drage nytte af.

Pressekontakt

Moratada Sarheed
  +45 28 72 99 95

Firma

365 Iværksættercitater
Trige centervej 52 st th
8380 Trige, Danmark

  +4528 72 99 95

www.365ivaerksaettercitater.dk

Modtag nyheder fra 365 Iværksættercitater på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire