Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/03-07   -   Pressemeddelelse

Download pianisten til din festsang

Kapelmester Jan Glæsel er klar med nyt musikalsk koncept

Festklaveret.dk er en Internetbutik, hvor man kan købe og downloade et klaver akkompagnement til sin selvforfattede festsang til konfirmation, bryllup, barnedåb og andre festlige lejligheder. Med musik fra festklaveret.dk er man fri for selv at skulle synge for - helt alene.

Jan Glæsel fik idéen til festklaveret.dk, fordi han var "træt" af altid at skulle traktere klaveret til lejlighedssange, når han var til fest. Havde han sagt ja til at spille til én sang, så sad han ved klaveret resten af middagen. At behovet for musik til festsange er stort, har han således følt på egen krop, og at der også er et hul i markedet på dette område, blev han klar over ved nærmere research.

Finessen ved festklaveret.dk er, at man køber en melodi til download, og som en ekstra bonus får man den i 10 udgaver, der passer fra 1 til 10 vers. Så kan man selv bestemme, hvor mange vers, man vil forfatte op til 10. Udover at man bruger melodien til selve festen, kan man anvende den i skrivefasen, så man er sikker på at den tekst, man laver, passer til melodien.

Repertoiret omfatter lige nu 150 af de mest anvendte melodier, som vi bruger, når vi skriver vores festsange. Melodier som: I En Kælder Sort Som Kul - Nu Går Våren Gennem Nyhavn - Hammer Hammer Fedt og Katinka, Katinka luk vinduet op, er blot nogle af de mest brugte på den lange liste. Hele repertoiret er indspillet af en "rigtig" pianist på et "rigtigt" flygel med tydelig indledning og slutning. Tonearterne er ligeledes valgt med omhu, så alle kan synge med, uden at skulle anstrenge sig.

Lyt - vælg - download - spil til festen
Man kan lytte til melodierne, inden man køber, så man er sikker på, at man har fat i den rigtige. Når de 10 udgaver er downloadet til computeren, skal man selv brænde dem ned på en CD og tage den med til festen. På festklaveret.dk er der tydelige instruktioner på, hvordan man gør. Selvfølgelig kan man også overføre musikken til sin IPOD eller MP3 afspiller og blot slutte dem til festens stereoanlæg. Her spiller man så bare den version, som har det rigtige antal vers, og succesen er i hus.

Pressekontakt

Jan Glæsel
Idemand & Primus Motor
  +45 33 16 16 42
  +45 20 72 16 44

Firma

JGMusik ApS
Mariendalsvej 7 C
2000 Frederiksberg, Danmark

  33161642
  20721644

www.festklaveret.dk

Modtag nyheder fra Festklaveret.dk på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire