Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/12-13   -   Pressemeddelelse

Stort leasingselskab investerer i ung iværksætters bilmagasin



Forza Leasing A/S har netop investeret i Bilsektionen, som er Danmarks digitale bilmagasin. Det er 22-årige Sebastian Krausing som står bag Bilsektionen Magasinet, der udkom første gang i august. Den første måned rundede download-tallet 5.500 af det innovative bilmagasin, og siden er tallet steget til over 14.000 downloads om måneden!

Forza Leasing A/S har netop investeret i Bilsektionen, som er Danmarks digitale bilmagasin. Det er 22-årige Sebastian Krausing som står bag Bilsektionen Magasinet, der udkom første gang i august. Den første måned rundede download-tallet 5.500 af det innovative bilmagasin, og siden er tallet steget til over 14.000 downloads om måneden! "Komisk nok blev vores succes faktisk et problem." fortæller Sebastian. Den hurtige vækst var grunden til Sebastian Krausing indså, at der var brug for en investor med både viden og kapital til at hjælpe projektet videre. Valget faldt på et succesrigt og eksklusivt leasingfirma i Hillerød, Forza Leasing A/S. Forza Leasing havde i 2012 en omsætning på over 42 millioner kroner, og et EBIT resultat på 5,3 millioner kroner, hvilket må anses som ekstremt tilfredsstillende i en branche med salg af eksklusive biler i krisetider. "Jeg er utrolig glad for, at have lavet en aftale med Forza. Lasse og Christian som ejer Forza Leasing har en bred viden om bilbranchen, IT, salg og forretningsudvikling. Alle disse kompetencer er uhyre vigtige for vores fremtidige succes." "Investeringen betyder vi kan videreudvikle hjemmesiden, men vigtigst af alt få en Android-app! Vi forventer app'en vil være klar i starten af det nye år." Efter kontrakten blev underskrevet tog Sebastian orlov fra studiet på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og arbejder i dag fuldtid på Bilsektionen fra hovedkvarteret i Hillerød. Samarbejdet er indgået med henblik på visionen om at lave Danmarks største bilmagasin. En høj ambition men med det stærkt stigende læsertal, ser det langtfra umuligt ud. Allerede i september udmeldte det nuværende største bilmagasin i Danmark, Bil Magasinet, at man anså Bilsektionen som en konkurrent: "Vi opfatter det nye magasin som en konkurrent, og vi følger med i dets udvikling." udtalte Chefredaktør på Bil Magasinet, Mikkel Thomsager. D.4/9-13 på EPN.dk. Direktør hos Forza Leasing A/S, Christian Koldt, er også stærkt begejstret over investering i Bilsektionen. "Vi glæder os meget til at udvikle på det forretningsmæssige perspektiv, da vi ser et sort potentiale i Bilsektionen. Magasinbranchen har ikke fulgt med tiden, men det som har manglet mener vi Bilsektionen har forstået."

Relevant information

Bilsektionen Magasinet
https://itunes.apple.com/dk/app/bilsektionen-magasinet/id666417287


Billeder


Pressekontakt

Sebastian Krausing
Stifter og redaktør
  +45 50 40 54 53

Firma

STK Trading
Nordlandsgade 11 1tv
2300 København S, Danmark

  +45 50 40 54 53

http://www.bilsektionen.dk

Modtag nyheder fra Bilsektionen.dk på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire