Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/01-14   -   Pressemeddelelse

Kan take away mad være sund?



Mange forbinder take away mad med usund mad. Men sådan er det lang fra. I mange store byer spirer nye madkoncepter som stenalderkost, rawfood og sunde sandwich. Ofte er disse madkoncepter yderst velegnet til take away, hvilket gør det let for travle familier og andre med fokus på sund mad, at outsource madlavningen. E-takeaway har allieret sig med Diætisthuset for at øge fokus på sund take away.

E-takeaway vil gerne bidrage med større gennemsigtighed på markedet for sund take away mad og har i den forbindelse indgået samarbejde med Diætist huset. "Vi har allieret os med én af de førende eksperter på området, fordi Diætisthuset professionelt giver råd og vejledning ved eksempelvis at beregne kalorieindholdet i udvalgte retter. Dermed kan vi og vores kunder helt konkret vurdere, hvordan take away mad kan indgå i en sund kost. Samarbejdet er vigtigt for os, da mange af de restauranter vi repræsenterer, har fokus på kvalitet og sundhed". Udtaler ejeren af e-takeaway, Thomas Cort Hansen.

Diætisthuset hjælper med kostvejledning
Diætisthuset rådgiver og vejleder om alt inde for sundhed og velvære i hverdagen. Behandlingsområder omfatter blandt andet vægttab, hjælp til mave-tarm gener, sportsernæring, børneernæring, allergi og meget mere. DiætistHuset har klinikker i hele landet og tilbyder således kostvejledning, rådgivning og sundhedsforløb for både privatpersoner, mindre og større virksomheder i hele Danmark.

"Der er generelt en stigende interesse for sund kost i hverdagen. For mange mennesker kan det dog godt være en udfordring, at få dette til at passe ind i en travl hverdag og det kan knibe med tiden til at handle ind og lave mad. Her kan sundere take away mad med omtanke for energiindhold og sammensætning være et godt alternativ". Udtaler Klinisk Diætist, Heidi Rydahl Jensen fra Diætisthuset.

Ved at tilbyde og synliggøre fordelene ved sund take away håber e-takeaway, at der kommer mere fokus på at take away mad også kan være sund. Hele dialogen kan følges på e-takeaways Facebook side.

Om e-takeaway
E-takeaway er en madportal, der leverer take away mad fra lokale restauranter i primært Storkøbenhavn. Virksomheden blev etableret i 2003 af tre brødre Thomas, Ulrich og Lars Cort Hansen, som stadig har fuldt ejerskab. E-takeaway er i konstant vækst og blev i 2013 kåret som Gazellevirksomhed af Børsen, ligesom virksomheden har påbegyndt internationaliseringsprocessen med lancering af konceptet i andre lande.

Billedtekst
Kan take away mad være sund? I tæt samarbejde med Diætisthuset ønsker e-takeaway at sætte fokus på sund take away mad.

Billeder


Pressekontakt

Thomas Cort Hansen
Direktør
  70 27 70 30
  22 39 22 93

Firma

e-takeaway ApS
Skudehavnsvej 3
2150 Nordhavn, Danmark

  70 27 70 30
  22 39 22 93

www.e-takeaway.dk

Modtag nyheder fra e-takeaway på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire