Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
07/02-14   -   Pressemeddelelse

Kulinariske og kunstneriske godbidder i Svendborg

Hotel Ærø i Svendborg arrangerer for første gang Gourmet & Kunst på Sydfyn. Kunstforeninger får her chancen for en ny og særlig oplevelse

Spændende kunst og kulinariske lækkerier af friske, fynske råvarer. Og så i den skønne, charmerende købstad Svendborg ved det sydfynske øhav. Den uimodståelige pakke har Svendborgs hyggeligste overnatningssted, Hotel Ærø på havnen, nu klar til foreninger og grupper, der er på jagt efter nye oplevelser.

Gourmet & Kunst på Sydfyn kalder hotelchef Ellen Sandal arrangementet, som inkluderer to overnatninger og en gourmetmiddag på Restaurant5. Her hersker Jeff Scott Foster på sjette år i køkkenet, og han er garant for madkunst på højt niveau, baseret på friske, fynske sæsonråvarer.
- Vi synes her på hotellet, at vi ville prøve noget nyt, og så tænkte vi: Hvorfor ikke prøve kombinationen kulinariske og kunstneriske godbidder? Vi har jo det hele lige omkring os. Masser af dygtige kunstnere og et overflødighedshorn af gode fynske råvarer, siger Ellen Sandal.

Tre dage med kunst
Som tænkt, så gjort. Efter et grundigt forarbejde er der nu strikket et omfattende og spændende arrangement på benene.

- Vi sørger for tre dage med berigende og spændende oplevelser. Vi ser det lokale kunstmuseum SAK, hvor vi nyder en tapas-menu, besøger Galleri Weber samt Tårnborg Galleri DVG i en enestående, nyrestaureret fabrikantvilla i skoven ved Christiansminde med fantastisk udsigt over øhavet, fortæller Ellen Sandal.

- Vi besøger også de lokale kunsthåndværkere Bente og Ulla Sonne, får en frokost i Salig Simons Gaard og besøger kunstnerparret Britta og Peter Kristensen på Tåsinge. Endelig får vi en gourmetmiddag og et foredrag om at være kunstner på Sydfyn. Endelig er der jo mulighed for at ose i Svendborg latinerkvarter samt at shoppe i byens mange specialforretninger, slutter hun.

Hotel Ærø, der er et yndet overnatningsted for musikere, skuespillere og filmfolk på opgave i Svendborg, har også mange andre spændende nyheder på programmet i år, blandt andet tøseture samt slots- og herregårdsudflugter.

Billedtekst 1:
Køkkenchef Jeff Scott Foster, Restaurant5, tryller for deltagerne i Gourmet & Kunst på Sydfyn.
Billedtekst 2:
Kunstmaler og foredragsholder Britta Kristensen, Tåsinge.

Relevant information

Hotel Ærø Svendborg
www.hotel-aeroe.dk


Billeder


Pressekontakt

Ellen Sandal
Hotelchef
  +45 62 21 07 60

Firma

Hotel Ærø
Brogade 1-3
5700 Svendborg, Danmark

  +45 62 21 07 60

www.hotel-aeroe.dk

Modtag nyheder fra Hotel Ærø på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire