Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/03-15   -   Pressemeddelelse

Nyt koncept hjælper lejere til bedre lejekontrakter

Kan din lejekontrakt tåle at få karakterer? Det er langt fra alle lejekontrakter, der kan det. Nyt koncept hjælper lejeren til en bedre lejekontrakt.

Mange lejere bliver ofte mødt af kontrakter, som er svære at gennemskue, når de skal leje en bolig. Det vil et rating-system nu gøre op med.

Derfor tilbyder Home Connector alle Boligas kunder, at de kan få set lejekontrakten igennem og få den vurderet, inden de skriver under.

- Vi har sammen med Boliga Lejnu lavet et helt nyt tiltag, som skal hjælpe danske lejere med, at sikre deres kontrakter og ikke mindst komme godt igennem deres lejeperiode. Det vil helt sikkert skabe en bedre start og dialog mellem lejer og udlejer, siger Rasmus Brohl, direktør i Home Connector.

Karakter fra 1 til10
Konceptet hedder SafeRent. Det går ud på, at hjælpe lejeren til at gennemskue lejekontrakten og finde frem til, om vilkårene i den er fair. Derefter får lejekontrakten en rating - en slags karakter - fra 1 til 10.

Bliver din lejekontrakt vurderet til 1, er der ingen problemer, hvorimod du ikke bør skrive under på en lejekontrakt som vurderes til 10.

- Det er utrolig vigtigt for lejerne, at de føler sig trygge, når de bevæger sig ud på lejemarkedet. Derfor er det helt naturligt for os at gå sammen med et firma, der er specialister i at skabe sikre forhold for dem, siger Ricco Zuschlag, der er direktør i Boliga.


Relevant information

Lej en bolig
www.lejnu.dk


Billeder


Pressekontakt

Rasmus Brohl
  +45 46 48 12 34
  +45 31 27 12 34

Firma

Home Connector ApS
Uplandsgade 72, 1.
2300 København S, danmark

  31271234
  31271234

www.homeconnector.dk

Modtag nyheder fra Home Connector ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire