Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/01-19   -   Pressemeddelelse

Organisationsændring i Hertz Danmark

Volvo Car Sverige forstærker samarbejdet mellem sine koncernselskaber og foretager som følge heraf en organisationsændring pr. 1 februar 2019. Organisationsændringen påvirker Volvo Car Sverige, Volvo Bil og Hertz.

Nuværende direktør i Hertz Sverige og Hertz Danmark Niklas Siljeblad skifter job til Volvo Car Sverige, som Director Network, Development and Partners på Volvo Car Sverige.

Mattias Wäne, nuværende direktør på Volvo Bil, bliver ny direktør i Hertz Sverige.

Martin Peick-Kristensen, nuværende CFO for Hertz Sverige & Bilreda, bliver ny direktør i Danmark. Han fortsætter parallelt, som CFO, indtil en ny afløser er fundet.

Kenneth Sørensen Tillisch fortsætter uændret som COO i Hertz Danmark og vil fortsat tage stort ansvar i den danske organisation.

For Hertz Danmark, er strategien at fortsætte væksten fra 2018 og sikre fortsatte tilfredse kunder. Markedet for biludlejning er i konstant forandring for at tilbyde nye løsninger, som tilfredsstiller kundernes efterspørgsel i dag og i fremtiden. Det er derfor vigtigt at Hertz får en endnu tættere relation med kunderne i fremtiden.

Har du spørgsmål til organisationsforandringen, kan du kontakte Niklas Siljeblad, niklas.siljeblad@hertz.se.

Relevant information

Læs mere på vores hjemmeside
www.hertzdk.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Hertz Danmark
Lyskær 5
2730 Herlev, Danmark

  +45 33 17 90 10

www.hertzdk.dk

Modtag nyheder fra Hertz Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire