Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/11-15   -   Pressemeddelelse

Kasper Renström Østervig er ansat som ny Key Account Manager hos Hertz

Hertz udvider igen salgsafdelingen og har ansat Kasper Renström Østervig som ny Key Account Manager Travel Industry

Hertz forstærker nu igen sin salgsstyrke ved at ansætte Kasper Renström Østervig som Key Account Manager Travel Industry & Commercial. Formålet med ansættelsen er at øge Hertz' tilstedeværelse og synlighed i disse to segmenter. Kasper, som tidligere har arbejdet hos Hertz med ansvar for netop erhvervs-rejsebureauerne samt partners, kommer fra en stilling som Department Manager hos LeasePlan Danmark.

- Vi er meget tilfredse med dette tiltag i vores nordiske salgsafdeling. Kasper er meget kompetent med stor viden om Hertz og erhvervsrejsebureau-segmentet. Nu er endnu en brik på plads i bestræbelserne på at udvikle den nordiske salgsorganisation, siger Peter Svensson, Sales Director, Hertz Sweden & Denmark.

I det danske salgsteam indgår også Annette Mackeprang, Leisure Tours Outbound & Partners, Peter Heller, Key Account Manager Commercial og Marlene Desbo Riel, Account Manager Commercial. Peter Svensson har siden den 1. august været ansvarlig for såvel den svenske som den danske salgsorganisation.

Billeder


Pressekontakt


Firma

Hertz Danmark
Lyskær 5
2730 Herlev, Danmark

  +45 33 17 90 10

www.hertzdk.dk

Modtag nyheder fra Hertz Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire