Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/03-14   -   Pressemeddelelse

Det Strategiske Forskningsråd: To unge forskertalenter modtager Strategic Research Awards 2014

To unge forskertalenter modtager en Strategic Research Award for forskning med stort innovationspotentiale. Med udnævnelsen følger 75.000 kroner til forskningsaktiviteter og kompetenceudvikling. Priserne overrækkes af uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen på Det Strategiske Forskningsråds årsdag den 10. marts i Den Sorte Diamant, København. Pressen er velkommen.

Priserne er en anerkendelse af den fremragende strategiske forskning, som de to modtagere har udført. Deres forskning er konkrete eksempler på værdien af internationalt samarbejde med førende internationale forskere og viser, hvordan strategisk forskning kan omsættes til innovation, opfindelser og nye virksomheder. Strategic Research Awards uddeles som en anerkendelse af unge forskertalenter, der har potentiale til at blive fremragende forskningsledere i fremtiden.

Arrangementets keynote speaker er Dr. Jennifer Barnes, som er Pro-Vice-Chancellor for International Strategy ved University of Cambridge. Med omfattende erfaring i internationalt samarbejde fra universitetsverdenen og den private sektor vil hun give sit perspektiv på de udfordringer og muligheder, som globalisering stiller forskningen overfor.

Steffen Kretz, journalist og international korrespondent ved Danmarks Radio, styrer dagens program.

Tid: Mandag den 10. marts 2014, kl. 12.30-17.00
Sted: Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Plads 1, København (Dronningesalen)
Tilmelding til arrangementet skal ske til e-mail mpp@fi.dk senest den 10. marts klokken 10.00. Navn og medie bedes oplyst i mailen.

Pressekontakt

Hanne Haarup Thomsen
Kontorchef
  7231 8400
Michael Philip Poulsen
Fuldmægtig
  7231 8408

Firma

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Slotsholmsgade 10
1216 København K, Danmark


http://ufm.dk/

Modtag nyheder fra Uddannelses- og Forskningsministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire