Få dit eget presserum

Få dit eget presserum

Internet Week Denmark stiller skarpt på datasikkerheden i virksomheder

01-05-14 - Pressemeddelelse
I kølvandet på Edward Snowdens afsløringer har mange virksomheder øget deres fokus på at sikre de forretningskritiske og følsomme data fra nysgerrige sjæle - hvad enten det handler om it-kriminelle, konkurrenter eller myndigheder. Fredag den 2. maj sætter Internet Week Denmark og Alexandra Instituttet fokus på "The Dark Side of the Internet" i it-byen Katrinebjerg i Aarhus, kl. 13-16.

Internettets danske pionerer blev hædret med priser

01-05-14 - Pressemeddelelse
Onsdag aften fandt Danmarks første Internet Pioner Awards sted i Ridehuset. Tre personer, der på hver deres måde har præget brugen af internettet i Danmark og verden, gik derfra med en pris i hånden.

De digitalt indfødte er ikke digitalt dannede

30-04-14 - Pressemeddelelse
I disse år kaster vi tablets efter vores børn i folkeskolerne i håb om, at det vil kunne ruste dem til en fremtid i tættere samhørighed med teknologierne. Men generationerne, der skulle bestå af de såkaldt "digitalt indfødte", begår sig ikke bedre end generationerne før. Måske snarere tværtimod. Paneldebatten Digital Dannelse sætter torsdag fokus på børns digitale dannelse. Ridehuset, Aarhus.

Seneste billeder


Kontaktpersoner

Casper Sv
Casper Svoldgaard
PR-koordinator
  29912286
  casper@publico.dk
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire