Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/04-18   -   Pressemeddelelse

Giv din mor mere TID i hverdagen

Mor er den bedste i verden – hun er den ”travle bi”, der summer rundt i hjemmet og sørger for alt det praktiske. Med lidt hjælp fra iRobot giver du mor mere tid og derved større overskud til dig og familien.

Det er tidskrævende at holde gulvene rene i hjemmet – kæledyrene smider lige nu vinterpelsen, børnene løber ind med nyslået græs under skoene og alle krummerne under bordet efter aftensmaden. Støvsugeren bruges ofte – men langt fra ofte nok – fordi der bare ikke er tid i den travle hverdag. Men med husholdningsrobotterne Roomba og Braava fra iRobot kan du give mor mere tid i hverdagen og samtidigt sikre rene gulve hver eneste dag. De små intelligente robotter klarer nemlig både støvsugning og gulvvask blot ved tryk på en knap eller via en app på din telefon.

Robotstøvsugerne iRobot Roomba fås i forskellige serier; 600-, 700-, 800- samt 900-serien. Afhængig af din mors behov til robottens funktioner, kan du finde den helt rigtig model til hende, du holder allermest af.

”Top of the line” – Roomba 980
Roomba 980 med Wi-Fi-tilslutning klarer en hel etage af dit hjem. Den kører automatisk til opladning, når den har behov for det, hvorefter den fortsætter og fuldender rengøringen. Med iRobot HOME-appen kan du se rapporter på telefonen, hvor robotstøvsugeren har rengjort. Den er ydermere udstyret med tæppeboost, som sikrer en grundig og dybdegående rengøring på tæpper, hvor skidtet har en speciel evne til at gemme sig.

”Den prisbevidste” – Roomba 695
En af de mest populære samt prisbevidste modeller fra iRobot. Den klarer rengøringen hurtigt og nemt. Den er udstyret med Wi-Fi, som betyder, at du via HOME-appen kan programmere rengøringen op til syv dage om ugen. Du modtager ydermere rengøringsnotifikationer samt har let adgang til hjælp og gode råd.

Efter endt støvsugning skal gulvene vaskes, og det klarer robotgulvvaskerne fra iRobot. Til de mindre rum anbefaler vi Braava jet.

Perfekt til badeværelser og køkkener – Braava jet
Den lille intelligente hjælper, der både fejer, mopper og vasker gulvet. Den er perfekt til badeværelser og køkkener. Den er kompatibel med iRobot HOME-appen via Bluetooth. Det eneste du skal gøre er at fylde beholderen med vand og montere en rengøringsklud. Derefter klarer Braava jet gulvrengøringen.

Vejl. udsalgspris iRobot Roomba 695: DKK 4.499,- / SEK 6.299,- / NOK 5.699,- / EUR 599,-
Vejl. udsalgspris iRobot Roomba 980: DKK 8.499,- / SEK 11.299,- / NOK 11.499,- / EUR 1.199,-
Vejl. udsalgspris iRobot Braava jet 240: DKK 1.999,- / SEK 2.699,- / NOK 2.499,- / EUR 269,-

Giv din mor mere overskud i hverdagen med en Roomba, en Braava eller måske begge...

Relevant information

For mere information om iRobot Roomba:
http://www.witt.zone/irobot/

Link til high-res billeder:
http://media.witt.dk:8080/_hFcLS0zujfn20R

Pressemeddelelse - Giv din mor mere TID til Morsdag

Billeder


Pressekontakt

Ida Birgitte Holm
Category Manager SDA
  +45 23 98 81 30

Firma

Witt A/S
Gødstrup Søvej 9
7400 Herning, Danmark

  70252323

www.witt.dk

Modtag nyheder fra iRobot® - Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire