Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/03-12   -   Pressemeddelelse

iRobot er en vinder

Forbrugermagasinet TÆNK har for nylig testet robotstøvsugere. En test, som har været længe ventet for såvel forbrugere som robotleverandører, idet det er den første test af sin art fra TÆNK.

Marketing manager Mikkel Erlandsen: "Vi har aldrig sagt, at robotstøvsugerne fra iRobot kan flytte dine møbler, skure væggen eller gøre anden rengøring overflødig. iRobot støvsugeren gør hverdagen lettere for dig, uanset om du er ung, en travl børnefamilie eller pensionist - derfor er den en vinder."

Da testen blev offentliggjort viste den sit tydelige resultat - iRobot Roomba havde indtaget ikke mindre en 5 af de første 7 pladser. Herunder 1, 3, 4, 5 samt 7 pladsen af de i alt testede 14 maskiner. TÆNK anbefalede sågar iRobot Roomba 555.

Det fremgår meget tydeligt, at iRobot Roomba er bedst i test. iRobot Roomba 555 vinder testen suverænt i samlet bedømmelse over testens andenplads. Derfor er Witt stolt over resultatet, som bare er en stærk bekræftelse af alle andre eksisterende tests, hvor iRobot Roomba på verdensplan gentagne gange ender i toppen.

Derfor har Witt A/S valgt at anvende resultatet i TV-kampagnen, idet vi kun udleder det, som testen siger - at iRobot Roomba er bedst i test.

Witt A/S har ikke misbrugt Tænks logo, ej heller overtrådt vores beføjelser herfor. Vi har i stedet udformet eget materiale, som på ingen måder vildleder forbrugeren.

Relevant information

http://www.witt.dk


Pressekontakt


Firma

Witt A/S
Gødstrup Søvej 9
7400 Herning, Danmark

  70252323

www.witt.dk

Modtag nyheder fra iRobot® - Danmark på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire