Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/03-14   -   Pressemeddelelse

Danskerne har taget nye luftfortelte til sig

Efter en massiv salgssucces i producentlandet med fortelte med det patenterede AirFrame luftstel, blev det engelske firma Kampa introduceret på det danske marked sidste år.

Hemmeligheden bag de engelske fortelte er, at de traditionelle stænger er erstattet af et stærkt oppusteligt luftstel. Nu er det slut med at samle stænger eller opdage, at der mangler en eller flere dele i teltposen.

"Det var lige, hvad der manglede på det danske campingmarked. Vi har netop præsenteret serien fra Kampa på Campingmesse 2014 i Aalborg, og der var en meget stor interesse blandt gæsterne for at se, hvordan systemet virker. Ud fra de mange positive tilkendegivelser, vi fik, overdriver jeg ikke ved at sige, at luftforteltene bliver en stor succes i år", spår Peter Outzen fra Camping Agenten, der står for den danske import.

Luftstel? Forteltet er opbygget af luftkanaler, som er forbundet og fastgjort til forteltet. Man starter med at benytte den medfølgende luftpumpe, og så pumper man fra et enkelt punkt.
"Kampa forteltene henvender sig til de kunder, som er blevet trætte af at samle stænger, inden forteltet kan sættes op. Det er ganske nemt at bruge Kampa Rally Air. Man trækker blot forteltet på campingvognens teltskinne, sætter pløkker i alle fire hjørner, fastgør pumpen, og så går man ellers i gang med at pumpe", fortsætter Peter Outzen.

Lette, nemme og skånsomme
Kampa Rally Air forteltene er ikke blot nemme at sætte op. De er også op til 27 procent lettere end tilsvarende fortelte med glasfiber- eller metalstænger. Endnu en fordel er, at man undgår metal mod metal på vognsiden og dermed risisko for at få skrammer, fordi stængerne er erstattet af bløde luftkanaler.

Kampa Rally Air fortelte er utroligt holdbare, og de er i stand til at klare de fleste situationer. Hver luftkanal er fremstillet af oppustningsrør, der lynes til en hård armeret cover. Dette cover er lynet ind i en kraftig polyester løbegang i forteltet. Rally Air fås i en højde på op til 2,90 meter.

Hvad gør man så, hvis der går hul på en luftkanal ? Man spærrer luftudsivningen ved at aktivere spærreventilen på kanalen. Bruddet eller hullet udbedres ved hjælp af lapper, som man blandt andet benytter på cykelslanger.

Designmæssigt har Kampa satset på at nå et stort og bredt publikum ved at benytte neutrale farver, som vil komplementere alle campingvogne og autocampere. For den sidstnævnte gruppe er der mulighed for at købe busteltet Travel Pod Air, som også benytter luftkanaler, med en højde på 2,40 meter. Det er, som søstermodellerne, lige så nemt at sætte op, og så kan det stå alene, når man har brug for køretøjet.

Billedtekst: Serien af luftfortelte fik stor opmærksomhed fra gæsterne på den nyligt overståede Campingmesse 2014 i Aalborg.

Relevant information

Luftfortelte er en succes

Billeder


Pressekontakt

Peter Outzen
Direktør
  +45 40 63 18 88
  +45 40 63 18 88

Firma

Camping Agenten ApS
Teglageren 61
9240 Nibe, Danmark

  +45 40 63 18 88
  +45 40 63 18 88

http://www.campingagenten.dk

Modtag nyheder fra Camping Agenten ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire