Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/10-15   -   Pressemeddelelse

Festligt nytår med Queen® blomster

Nytåret fejres i alle hjem og ofte med god mad og drikke og hertil hører naturligvis et veldækket bord - og intet bord uden blomster. Vi er til de nemme løsninger, der forvandler hverdag til fest på få minutter.

Klassisk og nem bordpynt
Du skal bruge små afklip af Queen® blomster fra potteplanten eller små skud fra Queen® afskårne blomster. Måske har du en hvid, der er i fuld blomst efter julen, så kan planten pynte som afklippet på bordet efter en jul i vindueskarmen. Eller brug små Queen® blomster som kuvertpynt.

Sjov og nem DIY bordpynt med Queen® blomster
Dette er en nem og billig løsning der er sjov at lave selv. Det eneste du skal bruge tomme er dåser, tape og flot gavebånd i farver der passer til dine ønsker. Sæt tapen omvendt på dåserne og klæb herefter gavebånd på. Fyld med Queen® mini blomster der passer til dit farvetema. Nemt og sjovt.

Elegant pyntet champagnekøler
Sidst men ikke mindst skal champagnen gøres festlig.
Fyld en champagnekøler med Queen® blomster og pynt med serpentiner, eller som her, med små champagneflasker af den lyserøde slags til en rigtig pigeaften.

Med Queen® blomster er det kun fantasien der sætter grænser,
og Queen® er din garant for holdbarhed og kvalitet.


Om Queen®
Queen® er smukke og holdbare afskårne blomster og potteplanter af kalanchoe i et væld af farver.
Dansk producerede og forfinede siden 1939. Kendt for det smukke ydre og den lange holdbarhed.
Find forhandler på queen.dk.

Knud Jepsen a/s blev etableret i 1939, og er i dag verdens største producent af kalanchoe, der markedsføres under mærket Queen®. Gennem dedikeret og målrettet innovation, udvides sortimentet konstant med trendskabende planter af udsøgt kvalitet til en krævende moderne livsstil. Gartneriet på 120.000m2 er placeret ved hovedkontoret i Danmark, hvor der arbejder 120 engagerede ansatte. Tilmed er der produktion i Tyrkiet og Vietnam. Queens planter og stiklinger sælges på internationale markeder.

Relevant information

www.queen.dk



Pressekontakt

Louise Jepsen
Marketing Manager
  86986166
  40806166

Firma

Queen
Skanderborgvej 193
8382 Hinnerup, Danmark

  86986166
  40806166

www.queen.dk

Modtag nyheder fra Queen Flowers på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire