Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/10-16   -   Pressemeddelelse

Amerikanske journalister besøger Djursland



Destination Djursland har oplevet en stor interesse fra internationale journalister og medier i 2016. Senest har fire amerikanske journalister besøgt Djursland. I sæson 2016 har 28 journalister/mediefolk fra Norge, Tyskland, Sverige, Holland, Danmark og USA samlet opholdt sig 50 dage på Djursland på i alt 13 pressebesøg.

Aktivt arbejde med pressen
I et samarbejde med Visit Denmark arbejder Destination Djursland på at tiltrække internationale pressefolk. Det primære fokus er på Tyskland, Norge, Sverige og Holland. Helt ekstraordinært besøgte et gruppe på fire amerikanske journalister Djursland på en gråvejrsmandag i oktober. Pressebesøget var tilrettelagt i forbindelse med lanceringen af programmet for Aarhus 2017 Kulturhovedstad.

Flemming Rasmussen, turismedirektør Destination Djursland: "Et pressebesøg fra USA giver god mening i sammenhæng med Aarhus2017. Aarhus oplever stor international bevågenhed - også i USA. Efter et besøg i Den Gamle By i Aarhus kørte gruppen til Nationalpark Mols Bjerge. En halv time senere var de klar til at gå turen til Kalø Slotsruin." Et besøg i Aarhus kan sagtens inkludere et besøg på Djursland. Journalisterne besøgte også Tre Høje, Maltfabrikken med Det grænseløse køkken, Ebeltoft og Ebeltoft Gårdbryggeri.


Børn med på arbejde
Flere af pressebesøgene har fokus på Djursland som en familievenlig feriedestination. Derfor har journalister og bloggere ofte deres børn og familie med. På den måde får de en langt bedre oplevelse af mulighederne for at tage på familieferie på Djursland. Helt naturligt går turene forbi Djurs Sommerland, Ree Park Safari, Randers Regnskov og alle de andre attraktioner.
Når vi har fokus på tilgængelighed har journalisten en ledsager med som fx sidder i kørestol. Et sådan pressebesøg var tilrettelagt med overnatning i Dronningens Ferieby og besøg i Kattegatcentret og på Fregatten Jylland, som faktisk er meget tilgængelig i en kørestol.


Fokus på Aarhusregionen
Destination Djursland har i regi af Business Region Aarhus tilrettelagt to pressebesøg for norske journalister. "Vi står stærkere sammen. Og nærheden til Aarhus og det fokus der lige nu er på Aarhus smitter af på Djursland og andre destinationer i regionen", siger Flemming Rasmussen. Aarhus og Djursland er et stærkt match. Det er velkendt at turister overnatter på Djursland og tager på et dagsbesøg i Aarhus. Omvendt besøger turister i Aarhus også attraktionerne på Djursland og bruger vores natur og strande.


FAKTA / INFO
I sæson 2016 har 28 journalister/mediefolk fra Norge, Tyskland, Sverige, Holland, Danmark og USA samlet opholdt sig 50 dage på Djursland på i alt 13 pressebesøg.

Resultat af besøg af svenske rejsebloggere: Flere end 20 blogindlæg, ca. 50 posts på Instagram og 3 videofilm på YouTube.

Pressekontakt

Else Brask
Kommunikationsm.
  +45 87 52 18 02
Flemming Rasmussen
Turismedirektør
  +45 23 36 56 53

Firma

Destination Djursland
Ny Lufthavnsvej 21
8560 Kolind, Danmark

  87521802
  61783975

www.visitdjursland.com

Modtag nyheder fra Destination Djursland på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire