Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/04-15   -   Pressemeddelelse

POLYFORM Arkitekter vinder tysk arkitektkonkurrence



Den danske tegnestue skal bygge et utraditionelt offentligt byggeri i Hamborg-forstaden Elmshorn.

I Hamborg-forstaden Elmshorn er den indre del af byen i disse år under revitalisering - og POLYFORM og tyske CR Architecten har netop vundet konkurrencen om at bygge byens nye "Haus der Technik".

"Det tekniske hus" bliver et ukonventionel offentligt byggeri: I de to øverste etager af huset planlægger kommunen nemlig at placere offentlige funktioner, som normalt er henlagt til rådhuset, så Elmshorns borgerne nu f.eks. kan blive gift her, ligesom der også kommer en kaffebar i huset. Men "Haus der Technik" henter sit navn fra bygningens kælderetage, som vil huse byens vandpumpefunktioner, der skal sikre Elmshorm imod oversvømmelser. Thomas Kock, partner i POLYFORM er begejstret for at have vundet opgaven: "Vi er så spændte på at bygge et hus med disse utraditionelle funktioner forenet i ét hus. Her kan man både drikke kaffe og indgå ægteskab, alt imens underetagen sørger for at holde borgerne i Elmshorn tørskoede"

POLYFORM Arkitekter satser i disse år på det tyske marked. I 2014 åbnede den danske tegnestue sammen med CR Architekten den 14.000 m2 store facaderenovering og energioptimering af ejendommen Försterweg 32-42 og kører udover "Haus der Technik" en række andre tyske projekter i øjeblikket.

"Haus der Technik" er lige nu i planlægningsfasen og byggeriet forventes at gå i gang i løbet af 2015.


Relevant information

Nyhed på POLYFORM's hjemmeside
http://www.polyformarkitekter.dk/polyform-vinder-tysk-arkitektkonkurrence/


Billeder


Pressekontakt

Anne Strandgaard
Kommunikationsansvarlig
  +45 33 32 78 04
  +45 20 66 99 96

Firma

POLYFORM Arkitekter
Laplandsgade 4a,2.sal
2300 København S, Danmark

  33327804
  20669996

http://www.polyformarkitekter.dk/

Modtag nyheder fra POLYFORM Arkitekter på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire